Komentara: 4
Pregleda: 2185

Plivanje: Takmičari Spartaka obavili pripreme za Zimsko prvenstvo Srbije

30.11.2020. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Od 28. do 30. novembra, u Beogradu održane su mini-pripreme za, u ovom trenutku najperspektivnije juniore i kadete Vojvodine. Učešće je uzelo i šest takmičara iz Plivačkog kluba "Spartak", kojima je ovaj kamp bio priprema za najznačajnije takmičenje ove godine.
Plivanje: Takmičari Spartaka obavili pripreme za Zimsko prvenstvo Srbije

Pripreme su održane u organizaciji Plivačkog saveza Vojvodine, a zahvaljujući odličnim rezultatima u 2019. godini, kao i poslednjim rezultatima postignutim na Prvenstvu Vojvodine, održanom pre dve nedelje, na pripreme je pozvano pet takmičara i jedna takmičarka Spartaka

Na pripremama u trenažnom centru na Košutnjaku učestvovala su po tri takmičara u uzrastu kadeta i juniora - Nikola Koltin, Marko Barši, Matija Rađenović, Luka Knežević, Danilo Dulić i jedna dama, juniorka  Jelena Kosović.

Takmičari Spartaka na kampu su bili u pratnji trenera Bojana Racea. Kako ističu iz PK "Spartak", Barši i Dulić iz opravdanih razloga nisu bili u mogućnosti da se odazovu pozivu selektora.

- Kampu je od izuzetnog značaja za naše takmičare u sklopu priprema za predstojeće Zimsko prvenstvo Srbije, na kojem bi naša ekipa trebalo da nastupi u najjačem sastavu, u svim selekcijama - objašnjava Milan Jovanović, trener koordinator PK "Spartak".  - Na ovom, najznačajnijem takmičenju ove godine, poseban motiv za naše takmičare biće i nastup Andreja Barne i Jovane Đurić, čiji dolazak iz Amerike i nastup u bojama matičnog kluba, nestrpljivo očekujemo.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2185
Povezane teme

plivanje

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.