• Pregleda: 897

Plivanje: Spartak-Prozivka najbolji na "Uskršnjem mitingu" u Novom Sadu

Proteklog vikenda u Novom Sadu održan je tradicionalni međunarodni "Uskršnji miting 2019" u plivanju, na kojem su plivači Spartak Prozivke osvojili prvo mesto u ekipnoj konkurenciji, sa 22 medalje.
Foto: Ilustracija (arhiva)
Plivanje: Spartak-Prozivka najbolji na "Uskršnjem mitingu" u Novom Sadu

Plivači Spartak Prozivke na "Uskršnjem mitingu" u Novom Sadu nastupali su u jakoj konkurenciji, nadmetali su se takmičari iz dvanaest klubova iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske, Slovenije i Švajcarske i tom prilikom ekipa sa Prozivke je osvojila prvo mesto, sa 22 osvojene medalje. Subotičani su se okitili sa osam zlatnih, pet srebrnih i devet bronzanih medalja.

Leon Ujvari osvojio je pet zlatnih medalja i zasluženo je proglašen za najboljeg takmičara u kategoriji do 11 godina.

Zlatne medalje su osvojili: Leon Ujvari (50m slobodno, 50m leđno, 50m prsno, 50m delfin, 100m mešovito), Aleksandra Kovač Striko (50m prsno), Silvija Tot Silvija (100m prsno), Teodora Ždrnja (100m delfin)

Srebrne medalje osvojili su: Aleks Milanović (50m slobodno), Silvija Tot Silvija (100m leđno), Marija Vukovojac Marija (100m prsno) Aleksandra Kovač Striko (50m delfin, 100m mešovito).

Bronzu su osvojil: Leon Milodanović (50m leđno, 50m delfin), Ognjen Gabrić (100m leđno, 100m mešovito), Aleks Milanović (50m prsno), Athena Komaromi (50m slobodno, 100m mešovito), Aleksandra Kovač Striko (50m slobodno) i Maša Kostić (100m prsno).

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Olivia Bajor Odgovori
Čestitam!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.