Komentara: 1
Pregleda: 2143

Plivanje: Šest zlatnih medalja i treće mesto Spartak-Prozivke na međunarodnom mitingu u Adi

06.08.2018. u 15:50h
Izvor: Subotica.com
Plivanje: Šest zlatnih medalja i treće mesto Spartak-Prozivke na međunarodnom mitingu u Adi

Na bazenu sportskog centra „Adica“ u Adi, u subotu je održan XXII međunarodni plivački miting pod nazivom „Delfin Kup 2018“. Prijavljenih takmičara je bilo oko 330 iz 10 klubova iz Srbije i čak 14 klubova iz inostranstva.

Plivači  „Spartak-Prozivke“ zauzeli su 3. mesto u ekipnom plasmanu, prema zbiru bodova individualnih i štafetnih disciplina, odmah nakon plivačkog kluba „Velika Kikinda“ i plivačkog kluba „Mohacsi“ iz Mađarske.

U kategoriji 9-10 godina, Leon Ujvari osvojio je dve zlatne medalje u disciplinama 50 metara slobodno i 50 metara delfin, dok je Silvija Tot u istoj kategoriji takođe osvojila dve zlatne medalje u disciplinama 50 metara leđno i 50 metara prsno. Teodora Ždrnja je osvojila zlato na 50 metara delfin i bronzu na 50 metara slobodno. U istoj kategoriji takmičila se i Maša Kostić koja je stigla druga na cilj u disciplini 50 metara slobodno i treća na 50 metara delfin.

U kategoriji 8 godina i mlađi, Aleksandra Kovač Striko osvojila je zlato u disciplini 50 metara delfin i srebro u disciplini 50 metara slobodno dok je Una Milošević u disciplini 50 metara prsnim stilom na cilj stigla treća, čime se okitila bronzanom medaljom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2143
Povezane teme

plivači

plivanje

plivački klub spartak prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.