Komentara: 1
Pregleda: 1566

Plivanje: Novi uspeh Subotičana na daljinskom takmičenju

16.07.2019. u 17:48h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 12. jula, u organizaciji Plivačkog kluba "Kanjiža" i Saveza za daljinsko maratonsko i masters plivanje Srbije, održao se plivački maraton na jezeru Velebit kod Kanjiže, na kojem su učešće uzeli i takmičari iz Subotice.
Plivanje: Novi uspeh Subotičana na daljinskom takmičenju

Dužina staze su bile 2 kilometra i Prvenstvo Vojvodine na 5 km. U trci na 2 kilometra učestvovalo je 5 takmičara iz Subotice, koji su osvojili prva mesta u svojim starosnim kategorijama, i to: Kristina Čajkaš, Petar Čajkaš, Ana Vukičević, Marta Talpai i Ištvan Priboj.

U trci na 5 km učešće su uzela četiri takmičara. Borislav Fermanović je u ukupnom plasmanu bio četvrti, u muškoj kategoriji je bio drugi a u svojoj uzrasnoj kategoriji prvi, dok je Filip Zavišić u apsolutnom poretku bio šesti, u kategoriji muškaraca treći dok je u svojoj uzrasnoj kategoriji bio prvi. Mirna Vidaković je u svojoj uzrasnoj kategoriji bila prva a Bojana Fermanović druga.

Subotički plivači maratonci na otvorenim vodama, zaista ostvaruju lepe rezultate i svi mogu biti zadovoljni postignutim uspehom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1566
Povezane teme

daljinsko plivanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.