• Pregleda: 1892

Plivanje: Andrej Barna sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu

Plivač "Spartaka" Andrej Barna dobio je poziv selektora Igora Beretića da brani boje plivačke reprezentacije Srbije na svetskoj smotri u Južnoj Koreji (21-28. jul).
Plivanje: Andrej Barna sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu

Svetsko prvenstvo u plivanju održaće se tokom jula meseca u Južnoj Koreji. Srbiju će predstavljati osmoro plivača među kojima je i Andrej Barna plivač Spartaka.

Po isteklom propisanom roku za ostvarivanje normi za nastup na ovom takmičenju, selektor Igor Beretić odredio je spisak plivača koji će nastupiti na ovom prvenstvu vodeći računa o interesu srpskog plivanja, kvalitetu rezultata plivača u ovoj sezoni i što boljem nastupu reprezentacije.

Pored Barne (50m kraul, štafeta) Srbiju će predstavljati i Tamaš Farkaš (5km i 10km),  Anja Crevar (400m mešovito), Vuk Čelić (800m kraul, 1500m kraul, štafeta), Velimir Stjepanović (100m kraul, 200m kraul, 200m delfin, štafeta), kao i Nikola Aćin, Uroš Nikolić i Aleksa Bobar koji će plivati štafetu.

Plivanje na otvorenim vodama će se održati od 13. do 17. jula, a bazensko plivanje od 21. do 28. Jula.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Alas Odgovori
Bravo dečko!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.