Komentara: 1
Pregleda: 3189
Foto

Pionirke ŽOK "Subotica" izborile plasman na finalni turnir Prvenstva Vojvodine

05.03.2024. u 12:07h
Izvor: Subotica.com
Maksimalnom pobedom 3-0 (po setovima 25:17, 25:15, 25:22) protiv ekipe ŽOK "Srem" u četvrtfinalnoj utakmici devojčice su izborile plasman među četiri najbolje ekipe u Vojvodini, što im dalje otvara vrata ka završnom turniru na republičkom nivou.
Pionirke ŽOK "Subotica" izborile plasman na finalni turnir Prvenstva Vojvodine

Ekipa ŽOK "Subotica" ostavrila je veliki uspeh plasiravši se na finalni turnir, do koga je došla napravivši neverovatan pobednički niz od 12 pobeda, bez izgubljene utakmice. 

 - Konkurencija je bila zaista jaka, na ovom Prvenstvu učestvovalo je preko osamdeset timova. Najpre je bilo okružno takmičenje, gde smo zauzeli prvo mesto, zatim smo podeljeni u grupe, gde smo takođe bili prvi, sa samo jednim izgubljenim setom. Poslednja utakmica koju smo igrali sa "Sremom" bila je izuzetno važna, ulog je bio veliki jer pobednik ovog meča ide na finalni turnir. Devojke su bile motivisane, igrale su hrabro, dale sve od sebe pa ni rezultat nije izostao - ističe Nataša Jančikin, direktor kluba ŽOK "Subotica". 

Pionirke ŽOK "Subotica" izborile plasman na finalni turnir Prvenstva VojvodineIako su dosadašnjim rezultatom veoma zadovoljni, pohod na još bolje rezultate je tek pred njima, jer im uspeh na finalnom turniru može obezbediti učešće na završnom turniru na državnom nivou. 

 - Pobednik finalnog turnira plasiraće se direktno na sledeći nivo takmičenja, dok će jedna od preostale tri ekipe plasman izboriti kroz dve baražne utakmice. Imamo velike šanse na ovom turniru, devojke su pune samopouzdanja, kao i treneri Igor Čajić i Ana Čajić, koji takođe imaju velike zasluge za ovaj uspeh - dodaje Nataša Jančikin.

Pionirke ŽOK "Subotica" izborile plasman na finalni turnir Prvenstva VojvodineKlub se sada okreće pripremama za finalni turnir, ali istovremeno se nastavlja sa radom sa svim generacijama koje ovde treniraju. 

 - Mi se koncentrišemo na rad sa mlađim kategorijama, i to nam je prioritet. Pristup koji mi negujemo jeste rad sa decom po generacijama, odnosno godištima. Posle godina rada i truda koji smo svi zajednički uložili došli su rezultati. Nadali smo se da možemo da ostvarimo uspeh, ali to je veliki broj ekipa, utakmica, jaka konkurencija. Iz sezone u sezonu smo radili sa tom decom, podizali formu, spremali ih i negde smo bili svesni da je ova ekipa sazrela za jedan ovakav uspeh - objašnjava sagovornica.

Izvor: Subotica.com
Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine) Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine) Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine) Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine) Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine) Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine) Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine) Odbojka:  ŽOK "Subotica" - ŽOK "Srem" (četvrtfinale Prvenstva Vojvodine)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3189

Povezana vest

Povezane teme

žok subotica

nataša jančikin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.