Komentara: 2
Pregleda: 8625

Pijačna roba sa subotičkih tezgi na sajtu Subotica.com

01.12.2020. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Portal Subotica.com, u saradnji sa JKP "Subotičke pijace", pustio je u rad poseban odeljak posvećen ponudi pijačne robe sa subotičkih tezgi. Voće, povrće, meso, cveće i druga pijačna roba predstavljeni su na internetu, sa direktnim kontaktima do samih proizvođača.
Pijačna roba sa subotičkih tezgi na sajtu Subotica.com

Posetioci portala kroz ovaj odeljak će biti u prilici da na praktičan način potraže pijačnu robu koja im je potrebna, saznaju gde je, i po kojim cenama mogu kupiti i/ili preuzeti, a s druge strane omogućeno je da prodavci i proizvođači pijačne robe predstave svoju ponudu i time privuku još više kupaca.

- Znanje, iskustvo i logistika u sferi pijačne delatnosti koji su na strani JKP "Subotičke pijace", u sinergiji sa medijskom snagom koju poseduje portal Subotica.com, iznedrilo je zajednički projekat koji ima za cilj onlajn predstavljanje ponude pijačne robe proizvođača i prodavaca iz Subotice i okolnih naselja - kaže Goran Todorov, urednik portala Subotica.com. - Promocijom pijačne robe ujedno želimo da podržimo i promovišemo zdravo voće i povrće sa plodnih vojvođanskih polja, domaće proizvođače i poljoprivrednu delatnost.

Pijačna roba sa subotičkih tezgi na sajtu Subotica.com

Na portalu je trenutno predstavljeno nešto više od 160 zakupaca koji izlažu svoju robu u prodajnim prostorima JKP "Subotičke pijace". Nova mogućnost, osim za zakupce tezgi na pijacama, je predstavljanje ponude za prodavce koji robu žele da ponude samo onlajn, a da preuzimanje bude lično, odnosno putem dostave.

- U skladu sa epidemiološkom situacijom, otežanim uslovima trgovanja, ali i sve većom potrebom da se prodavci, odnosno proizvođači pijačne robe predstave i u onlajn prostoru, a posebno da kupci do pijačnih potrepština dođu bez potrebe odlaska na pijacu, očekujemo da će "onlajn tezge" biti posebno interesantne malim proizvođačima i gazdnistvima koja imaju veliku ponudu, ali nemaju dovoljno srazmeran organizacioni kapacitet da robu plasiraju na pijačnim tezgama, pogotovo na dnevnom nivou - dodaje Todorov. - Svesni smo da je najbolji ugođaj kupovina lično, ali isto tako činjenica je da nisu svi u mogućnosti u ovakvim okolnostima da se organizuju da kupuju i prodaju na pijačnim prostorima.

Pijačna roba sa subotičkih tezgi na sajtu Subotica.comPreduzeće "Subotičke pijace" u okviru svog poslovanja raspolaže sa četiri pijačna prostora. Cilj je da postepeno svim zakupcima ponudi mogućnost da se oglase onlajn, za šta neće imati posebne izdatke, a značajno će im povećavati vidljivost.

- Nakon što je Ministarstvo poljoprivrede pustilo u rad portal "E-pijace" na kojem su omogućili prezentaciju ponude sa gazdinstva širom Srbije, uvideli smo da je taj princip itekako izvodljiv i primenjiv na lokalnom nivou. Potrebe naših zakupaca, ali i njihovih kupaca, u skladu su sa trendovima modernog poslovanja i 21. veka, pa je saradnja sa Subotica.com dobra prilika da s jedne strane pojačamo vidljivost naših zakupaca, a ujedno i omogućimo kupcima da na praktičan način dođu do željenih proizvoda - kaže Dejan Ljubisavljević, direktor JKP "Subotičke pijace". - Naše preduzeće prati trendove i osluškuje potrebe tržišta, pa je onlajn prezent ponude zakupaca na našim pijacama sasvim logičan sled i iskorak napred, u skladu sa modernim komunikacijama. Važno je da napomenem da u odnosu na trgovinu preko društvenih mreža potrošači mogu da budu značajno sigurniji sa kim rade jer naši zakupci i oni koje predstavljamo prolaze veterinarsku i fitosanitarnu kontrolu, pa je kvalitet njihove robe sa pečatom pouzdanog proizvoda, što donosi dodatno poverenje. Smatram da smo realizacijom ovog projekta, kao preduzeće iz javnog sektora, postali pioniri u elektronskom predstavljanju pijačne ponude, a što potvrđuje i interesovanje pijačnih uprava drugih gradova, koje žele da slede naš primer elektronskih pijaca.

Barometar

U prvoj fazi predstavljeni su zakupci pretežno sa Mlečne pijace (zeleni, cvetni i mlečni deo), zatim Tesline pijace i „Zelenca“ na Prozivci. Plan je da se u narednom periodu nastavi sa ubacivanjem zakupaca sa subotičkih pijaca, a uporedo s tim predstavljaće se i ponuda za „onlajn tezge“.

Pijačna roba sa subotičkih tezgi na sajtu Subotica.com

Odeljku možete da pristupite iz glavnog menija. Za više informacija kako predstaviti pijačnu ponudu u okviru odeljka „Pijace“ na portalu Subotica.com, kontaktirajte nas.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 8625
Povezane teme

cene na subotičkim pijacama

pijace

mlečna pijaca

subotičke pijace

zelenac

jkp subotičke pijace

kvantaška pijaca

pijaca na teslinom naselju

pijaca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.