Komentara: 1
Pregleda: 2325
Foto

Petrovački koncert tamburaške muzike u petak u Velikoj većnici

17.06.2014. u 15:12h
Izvor: RTV City
U organizaciji Hrvatske glazbene udruge „Festival bunjevački pisama“, u petak, 20. juna u Velikoj većnici Gradske kuće će se petu godinu za redom održati „Petrovački koncert tamburaške muzike“.
Petrovački koncert tamburaške muzike u petak u Velikoj većnici

U prvom delu koncerta predstaviće se dečiji tamburaški orkestar sa repertoarom kojim je osvojio prvu nagradu na nedavnom takmičenju u Somboru, dok će u drugom nastupiti gosti, maturanti Muzičke škole na odseku tambura, sa transkripcijama Mocartovog koncerta i Ruske igre iz baleta Labudovo jezero, solo nastupima i sopstvenim aranžmanima i kompozicijama. Veliki festivalski tamburaški orkestar nastupiće u završnici.

Koncert počinje u 20 časova, a cena ulaznice je 250 dinara.

Izvor: RTV City
Najava Petrovačkog koncerta tamburaške muzike Najava Petrovačkog koncerta tamburaške muzike Najava Petrovačkog koncerta tamburaške muzike Najava Petrovačkog koncerta tamburaške muzike Najava Petrovačkog koncerta tamburaške muzike Najava Petrovačkog koncerta tamburaške muzike Najava Petrovačkog koncerta tamburaške muzike
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2325
Povezane teme

koncert

velika većnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.