Komentara: 5
Pregleda: 3999

Petlja „Subotica-istok“ zatvorena, ukinuta zabrana saobraćaja kamionima kroz grad

27.05.2014. u 02:34h
Izvor: RTV City
Svi koji auto-putem Beograd Horgoš putuju ka Subotici, ili iz Subotice, do kraja juna neće moći da se isključuju, odnosno uključuju na petlji Subotica – Istok. Juče su počeli radovi na rekonstrukciji puta M22 u Subotici, na potezu od Bajnatske ulice do petlje „Subotica – istok“, koji će trajati do 28 juna.
Petlja „Subotica-istok“ zatvorena, ukinuta zabrana saobraćaja kamionima kroz grad

Korisnicima auto-puta na raspolaganju će biti petlje „Subotica – sever“ kod Palića, petlja „Čantavir“ kod Žednika kao i stari put M22.1 na petlji „Bačka Topola“.“

Tehnologija realizacije predviđenih radova podrazumeva potpunu obustavu saobraćaja na ovoj deonici, osim za korisnike koji imaju prebivalište uz deonicu i vozila JKP Čistoća i zelenilo“, navedeno je u saopštenju.

U Vojputu ne očekuju značajnije probleme za funkcionisanje saobraćajnog sistema Subotice, jer će režim saobraćaja u ovom periodu biti identičan onom pre puštanja u funkciju petlje „Subotica istok“.

Radi funkcionalnosti u odvijanju sabraćaja, Direkcija za Izgradnju Grada Subotice će privremeno, za vreme izvođenja radova, ukinuti zabranu saobraćaja kamionima preko 7,5 tona u ulici Maksima Gorkog od Zagrebačke ulice do Hotela “Patria”.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3999

Povezana vest

Povezane teme

Direkcija za izgradnju grada Subotice

teretni saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.