• Pregleda: 3485

Petlja „Subotica-istok“ zatvorena, ukinuta zabrana saobraćaja kamionima kroz grad

Svi koji auto-putem Beograd Horgoš putuju ka Subotici, ili iz Subotice, do kraja juna neće moći da se isključuju, odnosno uključuju na petlji Subotica – Istok. Juče su počeli radovi na rekonstrukciji puta M22 u Subotici, na potezu od Bajnatske ulice do petlje „Subotica – istok“, koji će trajati do 28 juna.
Petlja „Subotica-istok“ zatvorena, ukinuta zabrana saobraćaja kamionima kroz grad

Korisnicima auto-puta na raspolaganju će biti petlje „Subotica – sever“ kod Palića, petlja „Čantavir“ kod Žednika kao i stari put M22.1 na petlji „Bačka Topola“.“

Tehnologija realizacije predviđenih radova podrazumeva potpunu obustavu saobraćaja na ovoj deonici, osim za korisnike koji imaju prebivalište uz deonicu i vozila JKP Čistoća i zelenilo“, navedeno je u saopštenju.

U Vojputu ne očekuju značajnije probleme za funkcionisanje saobraćajnog sistema Subotice, jer će režim saobraćaja u ovom periodu biti identičan onom pre puštanja u funkciju petlje „Subotica istok“.

Radi funkcionalnosti u odvijanju sabraćaja, Direkcija za Izgradnju Grada Subotice će privremeno, za vreme izvođenja radova, ukinuti zabranu saobraćaja kamionima preko 7,5 tona u ulici Maksima Gorkog od Zagrebačke ulice do Hotela “Patria”.

Izvor: RTV City

povezane teme

5
Zoran Odgovori
U prethodnim vestima koje su se odnosile na ovo neko vam je skrenuo pažnju da se taj put ne zove "M22", a opet ste to napisali....
maki Odgovori
hahahaha, a koja zabrana, moliću vas?
novinar Odgovori
Ma, ovo bre nije normalno, jedva su se kamiondzije udostojile da se koliko-toliko pridrzavaju rezima da ne voze preko centra grada, a sada ponovo... Ko ce snositi odgovorsnost za saobracajne nezgode??? jer ce ih biti... Dolazi sezona godisnjih odmora, klinci jos nisu ni skolu zavrsili, iovako je ta deonica previse prometna! Postavite onda barem saobracajne policajce na svaku raskrsnicu na toj deonici u 24 casa dnevno!!! Mislim, stvarno ne mislite svojim mozgom (ako ga i imate)... Kakve veze inace ima rekonstrukcija petlje sa putanjom kamiona preko Bajnatske pa Sencanskog puta prema gradu i onda do raskrsnice kod Patrije??? Rekonstrukcija se odvija od Bajnatske (a ne U BAJNATSKOJ) pa do petlje!!! Ma jednostvano ovo je suludo... Cuj ti ovo: "...Radi funkcionalnosti..." Ma vi bre niste funkcionalni, uopste...
komsija Odgovori
ovde su jako nestrucni ljudi, i samo izmisljaju gluposti ...
ja sam Odgovori
Molim Vas premostitie dve pruge izmedju omw pumpe i preciscaca. gubimo sate bespotrebno.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.