Komentara: 13
Pregleda: 17853

Od ponedeljka zatvorena petlja "Subotica - istok"

23.05.2014. u 17:51h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Svi koji auto-putem Beograd – Horgoš putuju ka Subotici, ili iz Subotice, do kraja juna neće moći da se isključuju, odnosno uključuju na petlji “Subotica - istok”, saopštila je agencija Tanjug
Od ponedeljka zatvorena petlja "Subotica - istok"

Kako je saopšteno iz kompanije "Vojput", u slučaju povoljnih vremenskih prilika, u ponedeljak će početi radovi na rekonstrukciji puta M22 u Subotici, na potezu od Bajnatske ulice do petlje "Subotica - istok", koji će trajati sve do 28 juna.

Korisnicima auto-puta na raspolaganju će biti petlje "Subotica – sever" kod Palića, petlja "Čantavir" kod Žednika kao i stari put M22.1 na petlji "Bačka Topola".

"Tehnologija realizacije predviđenih radova podrazumeva potpunu obustavu saobraćaja na ovoj deonici, osim za korisnike koji imaju prebivalište uz deonicu i vozila JKP Čistoća i zelenilo", navedeno je u saopštenju.

U Vojputu ne očekuju značajnije probleme za funkcionisanje saobraćajnog sistema Subotice, jer će režim saobraćaja u ovom periodu biti identičan onom pre puštanja u funkciju petlje „Subotica istok".

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 17853

Povezana vest

Povezane teme

subotica autoput

petlja istok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.