Komentara: 0
Pregleda: 2765

Pet medalja za Jedriličarski klub "Reful" na dve regate

26.06.2015. u 13:22h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub "Reful" sa Palića učestvovao je u poslednjih mesec dana na Karnevalskoj regati "Kup Bele Crkve" i na memorijalnoj regati "Zoran Radosavljević" koja se odžala u Beogradu. Najuspešnija je bila Petra Buljovčić koja je na obe regate osvojila ukupno pet medalja.
Pet medalja za Jedriličarski klub "Reful" na dve regate

Posle vise „obećavajucih“ rezultata Petra Buljovčić je osvojila dve medalje na memorijalnoj regati "Zoran Radosavljevic" koja se krajem maja održala u Beogradu. U konkurenciji 54 mlada jedriličara i jedriličarki Petra je osvojila drugo mesto do 12 godina i treća treće mesto u generalnom plasmanu devojčica .

Petra Buljovčić je imala i najzapaženiji uspeh na Karnevalskoj regati. Posle dve medalje na Memorijalnoj regati u Boegradu, ona je i u Beloj Crkvi osvojila pehar i zlato za prvo mesto do 12 godina, srebro u kategoriji devojčica i bronzu u generalnom plasmanu.

Pet medalja za Jedriličarski klub "Reful" na dve regate

Dobro jedrenje i pobeda u jednoj trci nisu bili dovoljni da i druga takmičarka JK "Reful" Sofija Dobrički osvoji medalju jer je konkurencija bila velika, a metri su bili presudni za krajnje plasmane.

Iz palićkog kluba posebno su pohvalili Nikolinu Stančić koja je uspela da odjedri jednu trku posle samo mesec dana treniranja i plasira se na kriterijsku listu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2765
Povezane teme

jedriličarski klub reful

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.