Komentara: 1
Pregleda: 3205

Pet medalja stonotenisera Spartaka na Prvenstvu Vojvodine u Bečeju

25.01.2017. u 14:25h
Izvor: Subotica.com
U Bečeju je za vikend (21-22. januar) održano Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u stonom tenisu za uzrast mlađih kadeta, juniora i seniora. Takmičari Spartaka su osvojili 5 medalja (3 zlata i 2 bronze).
Pet medalja stonotenisera Spartaka na Prvenstvu Vojvodine u Bečeju

Prvog dana takmičenja na programu su igrali juniori. Tim iz Subotice su predstavljala četiri takmičara koja su osvojila dve medalje. U konkurenciji parova Bence Bognar i Florijan Fenjveši (Ada) postali su prvaci Vojvodine, dok je Dominik Mihalovič u paru sa Strahinjom  Mršićem iz Kikinde osvojio 3 mesto.

U pojedinačnoj konkurenciji  Bence Bognar i Dominik Mihalovič ostvarili su plasman od 5-8. mesta, dok Luka Andrašić i Jovan Marković nisu prošli grupu. U takmičenju parova Luka Andrašić i Jovan Marković završili su takmičenje na deobi 9-16. mesta.

U nedelju su se takmičili mlađi kadeti i seniori Spartaka koji su osvojili ukupno dve medalje, jednu zlatnu i jednu bronzanu.U konkurenciji mlađih kadeta šampioni Vojvodine u parovima su bili Aleksandar Čokić i Lehel Stojan Kiš, dok je u pojeidnačnoj konkurenciji Stojan Kiš osvojio bronzanu medalju. Prvi favorit i nosioc turnira Aleksandar Čokić podbacio je na ovom turniru i plasirao se od 5-8. mesta.

Pet medalja stonotenisera Spartaka na Prvenstvu Vojvodine u Bečeju

U delu takmičenja juniora i seniora Spartak je nastupao i u igri parova i pojedinačno. Zlatnu medalju parovima, u uzrastu juniora, osvojili su Kristijan Halas i Robert Takarič, dok su Bence Bognar i Florijan Fenjveši, odnosno Dominik Mihalovič i Aleksandar Stančević završili na deobi 9-16. mesta.

Halas Kristijan je bio nadomak medalje, ali takmičenje je ipak završio plasmanom od 5-8. mesta. Robert takarič i Bence Bognar su se plasirali na pozicije od 16-32. mesta, dok Dominik Mihalovič nije prošao grupu.

Treba istaći da su takmičari Spartaka na pojedinačnom prvenstvu Vojvodine u parovima osvojili sve tri zlatne medalje i 1 mesto kod mlađih kadeta, juniora i seniora, dok su pojedinačno mogli da osvoje jos nekoliko medalja.

Subotičane na Prvenstvu Vojvodine u Bečeju vodili su treneri Mirko Gavrilović  i Branko Brstina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3205
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.