Komentara: 0
Pregleda: 1685

Pet medalja džudista Spartaka na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire

08.06.2015. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
U subotu 30. maja u Kanjiži je održano Prvenstvo Vojvodine za mlađe pionire na kojem je učestvovalo 192 takmičara iz 33 kluba i na kojem je Spartak imao 11 takmičara koji su ovom prilikom osvojili pet medalja.
Pet medalja džudista Spartaka na Prvenstvu Vojvodine za mlađe pionire

Srebrnu medalju je osvojio Nikola Šašić, dok su bronzani bili Anja Marković i Lazar Ivošević (sekcija Bajmok) Olah Tibor i Stefan Bastić (sekcija Čantavir).

Peta mesta, koja su ujedno značila i plasman na državno prvenstvo izborili su Adam Anitić (sekcija Čantavir) i Aleksandar Savić, dok je  sedmo mesto osvojio Kristof Košaraš (sekcija Bajmok).

Po rečima trenera Dušana Bartaloša, Vladimira Tanaskovića i Roberta Martona osam plasmana na državno prvenstvo od jedanaest takmicara koji su nastupili u konkruenciji blizu 200 takmičara je odličan rezultat.

Istog vikenda u Mađarskoj je održano veteransko prvenstvo Evrope, na kojem se okupilo preko 600 džudista. Srpski tim brojao sedam takmičar, a iz redova Spartaka nastupio je Milan Bogić koji je ovom prilikom zauzeo sedmo mesto.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1685
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

milan bogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.