Komentara: 20
Pregleda: 4062

Pastor podržao Tadića u drugom krugu

17.05.2012. u 03:34h
Predsednik Saveza Vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor pozvao je sve birače koji su glasali za njega u prvom krugu predsedničkih izbora, da svoj glas u drugom krugu glasaju za Borisa Tadića, saopšteno je iz SVM-a.
Pastor podržao Tadića u drugom krugu

Kako se navodi u saopštenju, uprkos dešavanjima proteklih deset dana, koji su ponovo “probudili ozbiljnu sumnju” u redovima mađarske zajednice, “i u njemu lično”, Pastor će poveriti svoj glas Borisu Tadiću.

“Pozivam sve koji su 6. maja podržali mene, kao predsedničkog kandidata, da postupe na isti način. U slučaju izbora Borisa Tadića su veće šanse da Srbija jednom postane uređena, evropska država. Po svemu sudeći, na našu žalost, to se neće desiti u bliskoj budućnosti” - navodi se u saopštenju koje je potpisao Pastor.

Predsednik SVM-a je pozvao sve svoje birače da u drugom krugu izbora za poslanike Skupštine Vojvodine po većinskom sistemu podrže kandidate SVM-a i jednog kandidata Demokratske stranke vojvođanskih Mađara.

Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 4062
Povezane teme

Izbori u Subotici

ištvan pastor

izbori subotica 2012

izbori 2012

boris tadić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.