Komentara: 18
Pregleda: 5632
Foto

Parkiranje oko Otvorenog univerziteta od ponedeljka se ponovo naplaćuje

04.06.2023. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Izmeštanje naplatne kućice na zatvorenom (kružnom) parkingu oko Otvorenog univerziteta je završeno, te od ponedeljka, 5. juna od 7 časova počinje naplata parkinga.
Parkiranje oko Otvorenog univerziteta od ponedeljka se ponovo naplaćuje

Pre nešto više od tri nedelje (11. maja) bez ranije najave rano ujutro zatvoren je prolaz pored nekadašnje automatizovane ulazne rampe, dok je pristup parkingu bio omogućen na izlaznom prolazu, a koji je tokom izvođenja radova bio je besplatan.

Po novom režimu rada ulaz i izlaz na ovaj parking biće iz pravca Partizanske odnosno Vase Stajića, pri čemu će brza rampa biti ukinuta, ali će se pretplatnicima (stanarima) rampa podizati automatizovano. Ulazak na parking će se kao i ranije evidentirati automatizovano na osnovu registarskih oznaka, dok će plaćanje biti kod kućice pored izlazne rampe.

Parkiranje oko Otvorenog univerziteta od ponedeljka se ponovo naplaćuje

Više informacija oko usluge parkiranja možete dobiti u preduzeću JKP "Parking" (Đure Đakovića 23/2) ili putem telefona 024/694-200.

Izvor: Subotica.com
Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta Nova ulazno-izlazna rampa na zatvorenom parkingu kod Otvorenog univerziteta
Postavljeno pre 9 meseci i 2 nedelje
Komentara: 18
Pregleda: 5632
Povezane teme

jkp parking subotica

parking zone subotica

plaćanje parkinga subotica

zatvoreni parking

naplata parkinga

parking mesto

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.