Komentara: 6
Pregleda: 3606

Parkiranje na OU funkcionisaće nesmetano za vreme radova

09.02.2013. u 00:09h
Izvor: RTV Yueco
Parkiranje na OU funkcionisaće nesmetano za vreme radova

U ponedeljak počinje rušenje betonskog skeleta pored Otvorenog univerziteta. Javno komunalno preduzeće “Parking” uputilo je saopštenje u kome obeveštava građane da se zbog izvođenja radova neće menjati režim parkiranja.

Saobraćaj u ulici Vase Stajića, od Vuka Karadžića do Đure Đakovića, će biti otežan zbog prolaska kamiona te će predmetna ulica biti zabranjena za parking u vreme trajanja radova.

Predviđeno je da radovi traju mesec dana, ali izvođač radova kaže da ukoliko sve bude teklo po planu za deset dana će biti završen posao.

U Direkciji za igradnju grada objašnjavaju da će zatvoreni parking kod Otvorenog univerziteta nesmetano raditi, jedino oko samog betonskog kostura neće biti dozvoljeno parkiranje.Radovi na rušenju “kostura” počeće u 9 časova, tako što će prvo da se pripremi i uđe na gradilište, a onda pristupi i samom rušenju objekta.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 3606

Povezana vest

Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

naplata parkinga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.