• Pregleda: 2874

Parkiranje na OU funkcionisaće nesmetano za vreme radova

Parkiranje na OU funkcionisaće nesmetano za vreme radova

U ponedeljak počinje rušenje betonskog skeleta pored Otvorenog univerziteta. Javno komunalno preduzeće “Parking” uputilo je saopštenje u kome obeveštava građane da se zbog izvođenja radova neće menjati režim parkiranja.

Saobraćaj u ulici Vase Stajića, od Vuka Karadžića do Đure Đakovića, će biti otežan zbog prolaska kamiona te će predmetna ulica biti zabranjena za parking u vreme trajanja radova.

Predviđeno je da radovi traju mesec dana, ali izvođač radova kaže da ukoliko sve bude teklo po planu za deset dana će biti završen posao.

U Direkciji za igradnju grada objašnjavaju da će zatvoreni parking kod Otvorenog univerziteta nesmetano raditi, jedino oko samog betonskog kostura neće biti dozvoljeno parkiranje.Radovi na rušenju “kostura” počeće u 9 časova, tako što će prvo da se pripremi i uđe na gradilište, a onda pristupi i samom rušenju objekta.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

6
kojot Odgovori
Nema nista od rusenja zato ce zatvoreni parking nesmetano raditi.
Informer Odgovori
Ja sam čuo da se rušenje pomera za sredu. Videćemo koliko je pouzdana informacija.
popaj Odgovori
A što nebi radio parking.U ponedeljak je na redu slikanje,davanje izjava medijima,otvaranje radova,obilazak raznih delegacija pa zakuska itd.
kojot Odgovori
Ako ga stvarno sruse trebalo bi tu parcelu pretvoriti u parking.Neka extra crvena zona da bude...
toske Odgovori
Parkiranje narocito funkcionise ispred picerije Denis. Onomad dvojica dobro uhranjenih mladih ljudi se nakostresi na starog ispijenog i garavog odzacara (bio sam prisutan) jer se ovaj , vracajuci se sa posla, ocesao o branik automobila. Ne sa cetkom, sa nogavicom.Sazalili se , kad videse na koga su krenuli! Cetiri , pet skupocenih automobila je bilo PARKIRANO na korak od zida picerije! Tu treba da prodju PESACI I BICIKLISTI? Tuga lokalnih institucija! [*...*]
kojot Odgovori
I pade sneg u sred Februara...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.