• Pregleda: 4671

Park Palić poziva na korišćenje delova površina javne namene na Paliću

U susret manifestacijama koje će se održavati tokom leta, preduzeće "Park Palić" oglasilo je javni poziv za sve zainteresovane koji žele da koriste delova površina javne namene koje su u njihovoj nadležnosti.
Park Palić poziva na korišćenje delova površina javne namene na Paliću

Preduzeće "Park Palić" uputilo je poziv svim zainteresovanim za privremeno korišćenje delova površina javne namene u javnoj svojini u zoni njihove nadležnosti tokom manifestacija proslave 1. maja, koja će se održati u periodu od 1. do 4. maja 2014. godine, zatim manifestacije "Palićke vinske svečanosti" koja će se održati 25. maja, Otvaranje letnje sezone koja će se održati 28. juna, kao i Berbanskih dana koja će se održati u periodu od 20. do 21. septembra, da se prijave za zauzimanje istih preduzeću DOO “Park Palić” počev od 14. februara do početka održavanja navedenih manifestacija.

Detaljne informacije o lokacijama zainteresovani mogu dobiti lično u DOO „Park Palić“ na adresi Palić, Kanjiški put 17a ili putem telefona 024/602-780. Delovi površine javne namene se daju na privremeno korišćenje pojedinačno prema Planu manifestacije, u zavisnosti od redosleda prijavljivanja i uplate naknade za korišćnje.

Dodatak: Oglas o davanju na privremeno korišćenje delova površina javne namene u zoni nadležnosti DOO “Park Palić” za korišćenje manjih montažnih objekata i oglas za javno nadmetanje za organizovanje, postavljanje i priređivanje luna parka.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

10
bona fide Odgovori
Nema sta agilni momci ili je ponestalo love.
darijus Odgovori
Cene zakupa skoro kao u Budvi.Gradska gospoda hoće da pune budzet preko noći.
MARKO Odgovori
izadjite danas da vidite barustinu zvanu palic
Њам Odgovori
Данас Чеда оплеменио Палић! ;-)
Boris Odgovori
Kao i prosle godine bice poluprazno. Setite se pre 15 godina sta je znacilo otici za 1. maj na Palic i sta sada znaci...
titov omladinac Odgovori
Zar od takvih vašara i cirkusa treba stvarati brend? Zar nemamo bolje ideje? Mnoštvo mladih i kreativnih bi od Palića umelo da napravi istinsku vrednost tokom cele godine. Samo da im se pruži prilika, ali i da im se vrednuje posvećenost tom poslu.

Zar nema na Paliću neko da kaže: dosta je bilo, hajdemo malo u pametnije poslove, opšte korisne i napredne?
trece lice trece Odgovori
mladi nemogu posto politicki lopovi bi ostali bez posla a sa kupljenim diplomama mogu samo da uhvate labuda
palicanka Odgovori
da li zato placamo tu celu bagru ? za raspisivanje zakupa bi bi bio dosta 1 covek
palicanka Odgovori
Zar zato postoji xxxx zaposlenih u park palicu ? sta je definitivno njihov zadatak korak po korak zelim znati za tu gomilu zaposlenih .zelim objasnjenje kako izgleda radni dan doticnih
Zigi Odgovori
Prvomajski uranak je radnicka manifestacija i treba je tako i organizovati .Znaci Radnicke igre , a ne blejanje u krug ; ,prihvatljive , a ne astronomske cene , hrane i pica ...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.