Komentara: 40
Pregleda: 4606

Parać: Subotica će imati centar grada kojim će se ponositi

23.04.2012. u 17:54h
Izvor: RTV Yueco
Subotica će imati centar grada kojim će se ponositi, rekao je član gradskog odbora Demokratske stranke u Subotici Slavko Parać predstavljajući deo programa “Subotica gradi budućnost” od 2012. do 2016. godine koalicije “Izbor za bolji život – Boris Tadić”.
Parać: Subotica će imati centar grada kojim će se ponositi

Po njegovim rečima, jedan od ciljeva zacrtanih programom biće završetak građevinskih radova na Narodnom pozorištu po projektu oko kojega će postojati saglasnost. Parać je podsetio da je Skupština grada 2011. godine donela odluku da će se projekat preispitati i prilagoditi realnim uslovima finansiranja, kao i neposrednom okruženju zaštićenog jezgra grada. O preispitanom projektu, prema njegovim rečima, biće odlučivano isključivo uz konsenzus najšire javnosti.

Pored toga, Parać je najavio rekonstrukciju Korzoa i pešačke zone, zatim Zelene fontane, obnovu Sokolskog doma, odnosno zgrade Jadran, zatim ustupanje Doma vojske mladima. Parać je takođe najavio da će svaki deo grada i sva prigradska naselja imati park, trg, skver, prostor za okupljanje, igru dece i druženje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 40
Pregleda: 4606
Povezane teme

Slavko Parać

DS Subotica

izbori subotica 2012

Demokratska stranka

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.