• Pregleda: 2942

Parać: Asfaltirano 80 ulica za manje od godinu dana

Parać: Asfaltirano 80 ulica za manje od godinu dana

Počelo je asfaltiranje ulice Đeri Ferenca u Mesnoj zajednici Makova Sedmica. Ulicu u dužini od 500 metara i širini od 3 metara asfaltira kompanija Vojput, a radovi su vredni 3,8 miliona dinara.

Ulica Đeri Ferenca se asfaltira u okviru programa izgradnje ili rekonstrukcije 30 saobraćajnica u gradu, u šta će Javno preduzeće “Direkcija za izgradnju grada” uložiti ove godine najmanje 200 miliona dinara, a po prioritetima mesnih zajednica.

Obilazeći radove, i kroz razgovor sa građanima koji 30 godina čekaju asfalt, predsednik Skupštine grada Slavko Parać je istakao da je ovo jedna od 80 ulica koje su došle na dnevni red za asfaltiranje od aprila prošle do marta ove godine, te da će u skorijoj budućnosti, ukoliko se nastavi takvim tempom radova, Subotica biti grad bez neasfaltiranih ulica.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

6
stormwatch Odgovori
E, onda kada asfaltirate SVE ulice u Subotici lepo krenite i u njihovo prosirenje na standardnu sirinu.
hajdeda Odgovori
1769mm vam je službena Škoda Oktavija. Mi ostali u jarak kad naiđete?
1817mm je Superb pa pored toga još teže.
Moraćete da promenite vozni park opštinari ili da proširite ulice.
hajdeda Odgovori
Dopuna prethodnog.
Sa jedne strane Parać ili Vučinić u Škodilaku a sa Druge Tadić u Fiat 550L (1780mm u najavi).
Ko će sići sa puta kad je drum preuzak za takve veličine.
Mi ostali menjamo ramena i spone ali i vama da se to desi?

Pa vama dva "srpska" auta ne mogu da se mimoiđu.
Znači update za gradske oce. Fića je sad VEĆI
marija Odgovori
Sigurno nece biti sve ulice asfaltirane jer Idjoska ulica u Aleksandrovu nece biti nikada asfaltirana, zahvaljujuci nekim likovima koji su protivnici normalnog resenja.
JohnDoe Odgovori
U subotici je sramota kako su ulice uske a uz to su dvosmerne. Ja stvarno ne znam gde im je pamet i da li oni uopste razmisljaju o tome. Bitno je da se svi napenale kada se izvode radovi da se slikaju i hvale a kvalitet izvedenih radova je ocajan,sto dokazuje da je bitno narodu zamazati oci i sto vise novca staviti u sopstveni dzep.
A ha Odgovori
Ovde se radi o DELOVIMA ulica a ne o CELIM ulicama! ! ! Bilo bi lepo da je asfaltirano celih 80 ulica u godini,vrlo brzo bi sredili sve ulice u gradu:
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.