Komentara: 185
Pregleda: 15959

Paori blokirali podvožnjak kod Nove opštine

18.05.2023. u 11:38h > 14:25
Izvor: Subotica.com
Paori blokirali podvožnjak kod Nove opštine

Nezadovoljni poljoprivrednici u 14:30h blokirali su podvožnjak kod Nove opštine i, kako su naveli, tamo će ostati sve dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni. Raskrsnica kod hotela Patria je prohodna.

Blokadom podvožnjaka kod Nove opštine grad je presečen na pola i tako će biti sve dok Vlada ne ispuni zahteve poljoprivrednika, tvrde lokalni paori.

- Nikakav poziv niti dopis za pregovore nismo dobili od predstavnika Vlade. Još uvek čekamo da se ispune naši zahtevi i dok se to ne dogodi ostajemo ovde - poručio je Miroslav Matković, predsednik subotičkog Udruženja poljoprivrednika koji ne isključuje mogućnost proširenja blokada - U Žedniku ima još 30 traktora koji stoje na autobuskoj stanici i sa njima smo u kontakru, a dobili smo i pojačanje sa Kelebije.

Paori blokirali podvožnjak kod Nove opštineSva dešavanja pratimo i obaveštavamo vas. Fotografije možete gledati u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Protest poljoprivrednika - treći dan Protest poljoprivrednika - treći dan Protest poljoprivrednika - treći dan Protest poljoprivrednika - treći dan Protest poljoprivrednika - treći dan Protest poljoprivrednika - treći dan Protest poljoprivrednika - treći dan Protest poljoprivrednika - treći dan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 meseci i 1 nedelju
Komentara: 185
Pregleda: 15959

Povezana vest

Povezane teme

protest poljoprivrednika traktorima

protest poljoprivrednika

protest

protestna vožnja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.