Komentara: 13
Pregleda: 27840

Palićka konoba - novitet u ugostiteljskoj i turističkoj ponudi Palića

12.03.2015. u 01:42h
Izvor: Subotica.com
U turističkoj zoni Palića počeo je sa radom restoran "Palićka konoba". Restoran se nalazi uz šetalište, u Riječkoj ulici br. 11, preko puta Vermešovog spomenika, u prizemlju nove Vile "Palić", izgrađene u prepoznatljivom stilu palićke secesije.
Palićka konoba - novitet u ugostiteljskoj i turističkoj ponudi Palića

Modernog enterijera, restoran uređen prema savremenim zahtevima gostiju i turista, sa romantičnim pogledom na jezero, dvorišnom terasom uz koju se nalazi i atraktivno uređeno igralište za decu.

U ponudi restorana "Palićka konoba" nalaze se jela domaće kuhinje, italijanske kuhinje, riblji specijaliteti, dezerti, kao i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića i napitaka.

Osoblje restorana "Palićka konoba" je svakodnevno usmereno na zadovoljavanje i najistančanijih zahteva, jer je u pitanju restoran koji je vođen očekivanjima i potrebama svojih gostiju.

Palićka konoba - novitet u ugostiteljskoj i turističkoj ponudi Palića

Restoran „Palićka konoba“ upotpunjuje ugostiteljsku i turističku ponudu Palića u segmentu koji do sada nije bio pokriven. "Palićka konoba" je pravi primer usklađivanja ugostiteljske i turističke ponude sa promenjenim zahtevima i očekivanjima savremenog urbanog načina života.

Rezervacije i sve informacije možete dobiti putem telefona 024/41-00-676 i 063/251-874.

Izvor: Subotica.com
U poseti restoranu "Palićka konoba" U poseti restoranu "Palićka konoba" U poseti restoranu "Palićka konoba" U poseti restoranu "Palićka konoba" U poseti restoranu "Palićka konoba" U poseti restoranu "Palićka konoba" U poseti restoranu "Palićka konoba" U poseti restoranu "Palićka konoba"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 27840

Povezano dešavanje

Povezane teme

palić

palićko jezero

turizam palić

turizam

palićka konoba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.