Komentara: 9
Pregleda: 2500

Palić: "Zajedno, oči u oči sa smećem"

17.05.2013. u 11:06h
Izvor: SuMedija
Uprava MZ Palić i stanovnici nisu zadovoljni radom JKP-a i smatraju da bi trebalo posvetiti više pažnje delovima koji nisu turistički. Iz tog razloga, već šest godina unazad, nekoliko puta godišnje organizuju akciju čišćenja i uređivanja delova ovog naselja.
Palić: "Zajedno, oči u oči sa smećem"

Sekretar MZ Palić, Tibor Bognar, kaže da nije zadovoljan radom nadležnog preduzeća. Takođe, napominje da su za prošlonedeljnu akciju čišćenja dobili na korišćenje samo dva kontejnera u koje su mogli da skupe oko 10 kubika smeća, a ostatak su skupljali u džakove.

- Ove godine akciji čišćenja pridružilo se oko 60 volontera. Da su kapaciteti kontejnera bili veći, bilo bi ih sigurno i više, jer smo kontejnere napunili do 12 sati. Očišćena je šumica preko puta železničke stanice, Trg Mađar Lasla, Zelengorska ulica, ulica Marka Oreškovića i još nekoliko lokacija - kaže Bognar.

Komisija za zaštitu životne sredine Mesne zajednice “Palić” već petu godinu organizuje konkurs za najlepšu ulicu i vrt. Prijave će se primati do 17. maja, a rezultati će biti objavljeni 25. maja. Pripremljene su i vredne nagrade.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2500
Povezane teme

palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.