Komentara: 8
Pregleda: 15644
Foto

Palić tokom prvomajskih praznika posetilo 70 hiljada ljudi

03.05.2017. u 18:04h
Izvor: Subotica.com
Palić tokom prvomajskih praznika posetilo 70 hiljada ljudi

Da je Palić popularno izletište kako za domaće, tako i strane goste poručuju iz preduzeća „Park Palić“ tvrdeći da je za četiri dana prvomajskih praznika bilo čak 70 hiljada posetilaca.

Brojni zabavni i sportski programi za decu i odrasle, luna park, kao i bogata gastronomska ponuda u okviru 34. prvomajskog uranka bili su razlog dolaska velikog broja posetilaca iz Subotice i okoline.

- Najveći broj posetilaca bilo je baš 1. i 2. maja na Paliću kada je bilo i lepo vreme. Jako smo zadovoljni ovogodišnjom posetom, bilo je mnogo više posetilaca nego prošle godine - kaže Sanja Prijić iz preduzeća „Park Palić“.

Izvor: Subotica.com
Prvomajski uranak na Paliću Prvomajski uranak na Paliću Prvomajski uranak na Paliću Prvomajski uranak na Paliću Prvomajski uranak na Paliću Prvomajski uranak na Paliću Prvomajski uranak na Paliću Prvomajski uranak na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 15644

Povezana vest

Povezane teme

prvomajski praznici

Prvi maj Palić

Prvomajski uranak

prvi maj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.