Komentara: 3
Pregleda: 2072

Paketići za meštane od DSS-a

17.07.2012. u 16:09h
Izvor: RTV Yueco
Mesni odbor Demokratske stranke Srbije u Peščari, dodelio je paketiće sa osnovnim životnim namirnicama za 35 najugroženijih porodica iz njihovog naselja.
Paketići za meštane od DSS-a

Sve porodice koje su dobile paketiće, korisnici su i narodne kuhinje, a u mesnom odboru ove stranke kažu da je veoma bitno misliti na svoje najugorženije meštane, pogotovo sada kada je rad narodne kuhinje prekinut na dva meseca.

Trideset i pet socijalno ugroženih meštana MZ Peščara je na spisku za topli obrok, narodne kuhinje, ali kako je rad te kuhinje na puzi, mesni odbor Demokratske stranke Srbije, pobrinuo se da pomogne svojim meštanima. Jutros su im u prostorijama MZ podeljeni paketi sa osnovnim životnim namirnicama.

Ovo je već treći put da se organizuje ovakva akcija, jer kako navode u DSS-u veoma je bitno da se vodi računa o najugroženijem stanovništu. Ipak, oni bi voleli da im je ovo poslednja akcija ovakvog tipa, i da građani konačno počnu sami da se izdržavaju, kroz redovne i dovoljno velike plate i penzije.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2072
Povezane teme

Demokratska stranka Srbije Subotica

DSS Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.