Komentara: 17
Pregleda: 3491

Pajtić nosilac liste DS na pokrajinskim izborima

27.02.2012. u 16:07h
Izvor: RTV Yueco
Pajtić nosilac liste DS na pokrajinskim izborima

Pokrajinski odbor Demokratske stranke odlučio je da potpredsednik te partije Bojan Pajtić bude nosilac izborne liste demokrata na predstojećim pokrajinskim izborima.

Pajtić je ranije najavio da će se kandidovati za još jedan mandat na čelu pokrajinske vlade, za šta je ovim dobio i podršku stranačke organizacije, koja je, kako navode u DS-u, "overena i trominutnim i euforičnim aplauzom", prenosi Dnevnik. Izborom Pajtića za nosioca liste na pokrajinskim izborima, te odlukom da i na čelnim pozicijama lokalnih izbornih lista takođe budu lokalni funkcioneri, prekinuta je dosadašnja tradicija u DS-u, koju inače sledi i većina ostalih partija, da stranački lider bude u nazivu listi na svim nivoima. Iako još nije formalno utvrđen naziv liste, on bi se možda mogao naslutiti iz naziva izbornog programa sa kojim će demokrate nastupiti na pokrajinskim izborima - "Za evropsku Vojvodinu u evropskoj Srbiji".

Ostali mogući nosioci lista za pokrajinske izbore mogli bi biti Jorgovanka Tabaković (SNS), Nenad Čanak (LSV) i Milorad Mirčić (SRS).

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 17
Pregleda: 3491
Povezane teme

pokrajinski izbori

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.