Komentara: 0
Pregleda: 3327

Otvoreno prvenstvo Vojvodine u jedrenju - Palić 2012

12.07.2012. u 12:55h
Izvor: RTV City
Jedriličarski klub "Palić" u saradnji sa gradom Subotica i Jedriličarskim savezom Srbije i Vojvodine od 13. do 15. jula organizuje Otvoreno prvenstvo Vojvodine u jedrenju za 5 Olimpijskih klasa, na koju se očekuje se dolazak stotinjak brodova iz 8 klubova Srbije.
Otvoreno prvenstvo Vojvodine u jedrenju - Palić 2012

Početak regate u petak u 11h, a završetak u nedelju u 16h dodelom nagrada. Tokom tri dana biće održano 12 trka, koje će trajati svakog takmičarskog dana do 17h.

Iz Jedriličarskog kluba Palić obaveštavaju zaintersovane da petodnevni kamp jedrenja kao i intenzivni kurs jedrenja počinje krajem jula, a biće organizovan i tokom avgusta u četiri navrata.

Za rad u kampu biće zaduženi operacioni treneri kluba, a osim upoznavanja sa osnovama jedrenja biće organizovana i vožnja krstaškim brodom, celodnevni izlet, obilazak jezera Palić sa katamaranom uz pristajanje u nekoliko navrata, kao i takmičenja sa najnovijom Stand Up Paddle daskom na vodi na kojoj se vesla stojeći.

Jedriličarski klub Palić će obezbediti kompletnu potrebnu opremu, i službu obezbeđenja i spašavanja na vodi. Kamp će biti završen logorskom vatrom i dodelom diploma.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefone 024/755-380 i 024/753-096.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3327
Povezane teme

jedriličarski klub

jedriličarski klub palić

otvoreno prvenstvo vojvodine u jedrenju

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.