Komentara: 8
Pregleda: 5499

Otvorene prijave za učešće na Festivalu mlade rakije

14.10.2021. u 13:54h
Izvor: Subotica.com
Festival mlade rakije, 13. po redu, održaće se u subotu, 13. novembra, na salašu porodice Kopilović u Ljutovu. Zainteresovani takmičari i izlagači mogu da prijave učešće do 25. oktobra, a uzorke svoje rakije da predaju do 30. oktobra.
Otvorene prijave za učešće na Festivalu mlade rakije

Druga subota u novembru je već tradicionalno rezervisana za Festival mlade rakije, koji organizuje Udruženje proizvođača i ljubitelja rakije "Subotička peščara" u znak sećanja na poznatog i uglednog poljoprivrednog proizvođača Blaška Kopilovića.

Ove godine se očekuje učešće više od 45 izlagača sa preko 400 vrsta uzoraka rakije, koje će ocenjivati stručan žiri u čijem sastavu su Ninoslav Nikićević, Vele Tešević i Ljuba Stanković. Otvaranje festivala je zakazano u 10 časova, dok će proglašenje pobednika i dodela diploma biti u 13.30 časova.

Zainteresovani takmičari i izlagači mogu da prijave učešće na festivalu sve do 25. oktobra na telefon 063/518-004 ili putem imejla na suboticka.pescara@gmail.com, a uzorke svoje rakije treba da predaju do 30. oktobra.

Festival će se ove godine održati uz poštovanje epidemioloških mera, a ukoliko situacija ne bude bila povoljna za održavanje samog festivala, planirano je da se održi ocenjivanje uzoraka, pod uslovom da bude dovoljan broj prijavljenih, o čemu će učesnici i posetioci biti blagovremeno obavešteni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5499
Povezane teme

festival mlade rakije ljutovo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.