Komentara: 0
Pregleda: 2119

Otvorene prijave za studentsko takmičenje "Bizkod5"

12.02.2020. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Infostud grupe, a u saradnji sa Visokom tehničkom školom i Ekonomskim fakultetom u Subotici, 28. i 29. marta održaće se peti po redu "Bizkod", studentsko takmičenje za programere i ekonomiste. Po 10 timova odmeriće snage u oba dela takmičenja, a prijave su otvorene do 1. marta.
Otvorene prijave za studentsko takmičenje "Bizkod5"

Deo takmičenja pod nazivom "Biz" odnosi se na rešavanje biznis problema, dok se deo po imenom "Kod" odnosi na programiranje. Svaki tim može da broji po četiri člana, kojima će u rešavanju problema veliku pomoć pružiti i mentor iz Infostud grupe. Takmičari će imati na raspolaganju 24 časa da osmisle svoju ideju i da je prezentuju na što zanimljiviji način pred stručnim žirijem.

Kako kaže Viktor Kadar, dvostruki učesnik takmičenja "Bizkod", svakome ko još nije učestvovao na takmičenju bi preporučio da se prijavi, jer je iskustvo koje se stiče tokom takmičenja dragoceno.

- Osećaj je bio veoma dobar što smo od programera sa višegodišnjim iskustvom mogli da učimo tokom takmičenja o programiranju, raspodeli poslova i vremena, prezentaciji proizvoda, kao i mnogim drugim stvarima. Bio je veliki izazov raditi preko 24 sata i rešavati probleme, međutim, nismo bili umorni jer je kompanija Infostud učinila sve, a i više od toga, da se odlično osećamo tokom takmičenja. Ovom takmičenju sam zahvalan i što sam imao priliku da odradim praksu u IPG-u, gde sam prisvojio osnove Laravel Frameworka, radio na live projektima i dobio uvod u svakodnevicu jedne firme, a u čijim sam kancelarijama čak i svoj diplomski rad mogao da uradim - kaže Kadar.

Otvorene prijave za studentsko takmičenje "Bizkod5"

Otvorene prijave za studentsko takmičenje "Bizkod5"

Više informacija o takmičenju možete pronaći na sajtuFejsbukInstagram profilu "Bizkod5". Prijave su otvorene do 1. marta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2119
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

infostud

visoka tehnička škola strukovnih studija

bizkod takmičenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.