Komentara: 0
Pregleda: 1282

Otvorene prijave za studentsko takmičenje "BizKod#7"

18.02.2023. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalno studentsko takmičenje za ekonomiste i programere "BizKod" biće održano 18. i 19. marta, a zainteresovani studenti treba da oforme tim i prijave učešće do 26. februara.
Otvorene prijave za studentsko takmičenje "BizKod#7"

Takmičenje u formi hakatona namenjeno je studentima druge, treće i četvrte godine, kao i studentima na master studijama Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole strukovnih studija. 

 - "BizKod" hakaton se sastoji iz dva dela (biz i kod). Funkcioniše po principu rešavanja zadatog problema, gde će se takmičari u periodu od 24 časa nadmetati u pronalasku najboljeg rešenja. Očekuje se da studenti pokažu kreativnost, inovativnost, veštinu komunikacije, timski i takmičarski duh, kao i sklonost ka samostalnom istraživanju. Tim treba da čine četiri člana, a svakom timu biće dodeljen mentor sa kojim će deliti noć bez sna da bi na najbolji način realizovali svoju ideju - objašnjavaju iz "Inspira grupe" koja organizuje ovo takmičenje po sedmi put - Nakon isteka 24h i kraćeg predaha, timovi će prezentovati svoje idejno rešenje stručnom žiriju koji će odabrati pobednike. Za najbolje timove obezbeđene su nagrade, a verujemo da će svaki učesnik sa takmičenja poneti znanje i novo iskustvo.

Takmičenje će biti održano 18. i 19. marta u prostorijama "Inspira grupe" (nekadašnja "Infostud grupa") u hotelu "Galleria".

Formular za prijave i više informacija možete pronaći na sajtu www.bizkod.rs.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1282

Povezana vest

Povezane teme

infostud

bizkod takmičenje

inspira grupa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.