Komentara: 0
Pregleda: 2761

"Otvorena vrata" u Politehničkoj školi

28.03.2012. u 17:39h
Izvor: RTV Yueco
"Otvorena vrata" u Politehničkoj školi

U Politehničkoj školi organizovana je akcija “Otvorena vrata” koja je namenjena učenicima završnih razreda osnovnih škola, koji na ovaj način mogu da se upoznaju sa ponudom škole za narednu školsku godinu. Osim profesora koji su sprovodili osnovnoškolce po učionicama držeći im kratke prezentacije, u organizaciji su učestvovali u učenici Politehničke škole, koji su u toku odmora prezentovali svoja znanja, uz kratak kulturni program.

Osnovnoškolci su prvo prisustvovali kratkom času, na kom ih je pozdravila zamenica direktora, a nakon toga su imali prilike da pogledaju kratku video prezentaciju Politehničke škole. Podeljeni u grupe, osmaci su prošetali školom, prisistvovali kratko na određenim časovima, a nakon toga odlazili u dvorište škole, gde su ih dočekali učenici Politehničke škole, koji su im pripremili kratak umetnički program.

Iskustvo iz Politehničke škole, najbolje su mogli da im prenesu oni učenici koji su tu već četvrtu godinu, i koji se polako spremaju da maturiraju.

U narednoj školskoj godini Politehnička škola će primiti 12 odeljenja u tri područija rada. Za geodeziju i građevinarstvo biće otvorena 4 odeljenja, za šumarstvo i obradu drveta tri odeljenja, isto kao i za grafičarstvo.

Od 12 odeljenja, 4 će biti na mađarskom, dok će jedno odeljenje biti na hrvatskom nastavnom jeziku. Ove godine, za razliku od prošle, biće upisan jedan manje razred, ali će broj odeljenja u čitavoj školi ostati na istom nivou, odnosno 46 odeljenja.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2761
Povezane teme

politehnička srednja škola

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.