Komentara: 0
Pregleda: 5359

Otvorena vrata u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u subotu

15.03.2016. u 16:52h
Izvor: RTV Yueco
Upis učenika u prvi razred osnovne škole počinje 1. aprila i trajaće do 31. maja. Kako bi buduće prvake i njihove roditelje upoznali sa školom i učiteljima u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u subotu 19. marta organizuju Otvorena vrata kada će roditelji moći da se upoznaju sa načinom organizacije rada škole, a đaci će provesti vreme sa učiteljima u radionicama koje su pripremili za njih.
Otvorena vrata u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u subotu

OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" trenutno pohađa 580 učenika raspoređenih u 30 odeljenja na srpskom i mađarskom nastavnom jeziku. U školi ima 36 nastavnika i 18 učitelja i jedan pedagog i psiholog. Dan škole obeležava se 24. novembra, a učenici 7b razreda sa kojima smo razgovarali kažu da vole svoje školu i objašnjavaju budućimj prvacima šta ih sve očekuje u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Škola svake godine organizuje Otvorena vrata pred početak upisa učenika u prve razrede osnovne škole. Ova akcija se sprovodi već nekoliko godina kroz projekat „Korak do škole“, koji su osmislile učiteljice škole. U okviru ovog projekta učiteljice četvrtih razreda su aktivnosti započele još u novembru prošle godine i do sada je 7 vrtića iz okruženja škole učestvovalo u matematičkim, likovnim i sportskim radionicama koje su organizovane u školi.

Otvorena vrata u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" biće organizovana u subotu 19. marta od 10-11,30 časova. Učiteljice Marijana Skala, Marija Vidaković i Erika Geler radiće sa budućim prvacima, a roditelji će imati priliku da razgovaraju sa direktorkom i stručnom službom škole.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5359
Povezane teme

osnovna škola jovan jovanović zmaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.