Komentara: 15
Pregleda: 5479

Otvorena vrata kompanije ATB Sever

10.06.2015. u 15:20h
Izvor: Subotica.com
Više od 90 godina ATB SEVER je poznat po kvalitetu i tradiciji u proizvodnji svih vrsta električnih motora i generatora.
Otvorena vrata kompanije ATB Sever

Pored razvoja elektromotora i generatora, u poslednjih 45 godina, razvijeni su i drugi programi sa ciljem da se tržištu ponude najsavremenija kompleksna tehnička rešenja elektromotornih pogona za razne oblasti primene i izvora energije. ATB SEVER je poznat kao isporučilac kompletne elektroopreme i usluga elektroinženjeringa u rudarstvu, energetici, crnoj i obojenoj metalurgiji, industriji i vodoprivredi. Proizvode ATB SEVER možete naći na svim kontinentima i u više od 50 zemalja jer je izvoz proizvoda i usluga veći od 70%. 

Otvorena vrata kompanije ATB Sever - mogućnost zaposlenja

Otvorena vrata kompanije ATB SEVER DOO iz Subotice održavaju se svakog četvrtka počevši od 18.06.2015. godine u periodu od 9 do 11 časova i predstavljaju mogućnost zaposlenja. Tom prilikom zainteresovani kandidati treba da ponesu svoju radnu biografiju, a služba za ljudske resurse će na licu mesta vršiti intervjue sa kandidatima. U cilju što bolje organizacije i planiranja iz kompanije mole kandidate da svoje prisustvo prethodno najave telefonskim putem na broj 024/665-100.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5479
Povezane teme

atb sever

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.