Komentara: 10
Pregleda: 6714

Otvorena šesta „Butkicijada“

11.04.2014. u 13:52h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Jene Maglai, otvorio je danas šestu „Butkicijadu“ i uskršnji vašar, koji će se nalaziti preko puta svečanog ulaza u Gradsku kuću, za razliku od prethodnih godina kada je ova manifestacija održavana na Paliću, i trajaće do 18. aprila.
Otvorena šesta „Butkicijada“

- Ovo već postaje tradicija, da se pred uskršnje praznike pojave naši mali proizvođači. Sve ovo podseća na stara vremena i grad Subotica će uvek podržavati ovakve manifestacije – rekao je Maglai.

Organizator „Butkicijade“, Peter Oldal Guljaš, je dodao da će kao i prethodnih godina, 100 kilograma kobasica biti donirano Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“.

Osim mesa i mesnih prerađevina, posetioci mogu kupiti mlečne proizvode, slatkiše, med, vina, rakije, garederovu i ručno rađeni nakit.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje šeste Butkicijade Otvaranje šeste Butkicijade Otvaranje šeste Butkicijade Otvaranje šeste Butkicijade Otvaranje šeste Butkicijade Otvaranje šeste Butkicijade Otvaranje šeste Butkicijade Otvaranje šeste Butkicijade
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 6714

Povezana vest

Povezane teme

butkicijada

jene maglai

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.