• Pregleda: 3662

Otvorena rekonstruisana Velika terasa na Paliću

Otvorena rekonstruisana Velika terasa na Paliću

U okviru obeležavanja Dana Grada i 100 godina secesije otvorena je rekonstruisana Velika terasa na Paliću, koja zajedno sa Ženskim štrandom, Palićkim vodotornjem i Gradskom kućom pripada objektima iz tog perioda.

Rekonstrukcija Velike terase odvijana je po fazama, pa je danas uz koktel svečano obeležen završetak četvrte faze koja je podrazumevala uređenje Velike sale. Vrednost ove investicije iznosi 45 miliona dinara.

Peta tj. poslednja faza koja bi trebalo da bude završena do kraja godine predviđa postavljanje grejanja i klimatizacije u Veliku salu Velike terase, kako bi ona bila funkcionalna i tokom zime. 

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

5
barbara Odgovori
A koja je svrha postojanja ove terase?
ferrari Odgovori
Jako je lepo što je rekonstruisan ovaj objekat.
A ko i za šta će da ga koristi???
Vlan Odgovori
Terasa je zaista lepo sredjena. Palic zaista zasluzuje jedan takav objekat.
varoščanin Odgovori
Pa zar nije već jednom otvorena rekonstruisana velika terasa 1.maja ???? Isto piše da je završena 4. faza, pa ovi sad opet to isto otvaraju ? Ili će svaki novi gradonačelnik da je otvara ?

http://www.hotelprofesional.com/index.php?option=com_content&view=article&id=433:otvorena-qvelika-terasaq-na-palicu-&catid=57:vesti&Itemid=66&lang=sr
snekica Odgovori
Velika sala,velika terasa,45 miliona dinara,otvaranje obavljeno drugi put ali jos nema grejanja i klimatizacije ali kad bude bice u funkciji velika sala....Da nije smesno bilo bi jako jako zalosno.A gde su novci????????????????????????????? Otvorite nesto kad bude sve gotovo a ne da zamajavate ovaj narod ovde.I sta ce turisti imati od ovog skupo renoviranog objekta..?????? Veliku salu na velikoj terasi bez grejanja momentalno a da li ce biti videcemo..AJmo mi u Pozoriste bolje da se malo razonodimo.Ovde postaje tesno.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.