Komentara: 8
Pregleda: 9849

Otvorena nova Euro Petrol benzinska stanica u Subotici

28.04.2015. u 12:31h
Izvor: Subotica.com
U jednoj od najfrekventnijih ulica u Subotici, na Beogradskom putu, puštena je u rad nova Euro Petrol benzinska stanica. Benzinska stanica je u potpunosti automatizovana, što podrazumeva praćenje svih procesa rada elektronskim putem. Među prvima u Srbiji, na novoj lokaciji su instalirani interaktivni multimedijalni točioni aparati.
Otvorena nova Euro Petrol benzinska stanica u Subotici

Benzinska stanica poseduje sve vrste naftnih derivata: Evro Premijum BMB 95, Evro BMB 98, Evro Diesel,  Auto Gas TNG. U skladu sa međunarodnim standardima poslovanja prema kojima kompanija Euro Petrol (ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008) posluje, ispoštovani su najsavremeniji standardi u distribuciji i maloprodaji naftnih derivata, bezbednosti, te ekološke zaštite.

Da bi obradovao potrošače koji dolaze na novu lokaciju, Euro Petrol  je pripremio niz iznenađenja i poklona - svi sugrađani  koji od 28. do 30. aprila tankuju na novoj BS, biće u prilici da osvoje nagrade -  gorivo, pranje i usisavanje automobila, auto kozmetiku itd. Uz korišćenje EPK kartice, potrošači će uštedeti i do 5 dinara, za svaku kupljenu litru goriva, a očekuje ih i niz popusta za pranje automobila, auto kozmetiku itd.

Otvorena nova Euro Petrol benzinska stanica u Subotici

Nova moderna pumpa pruža kompletnu uslugu za automobile - od goriva vrhunskog kvaliteta, usluge pranja i usisavanja automobila, visokokvalitetne auto kozmetike… Potrošače će obradovati bogata ponuda od preko 1.000 aktikala domaćih i inostranih artikala u shopu, besplatan wi-fi, te naravno, odličan ukus kafe. Takođe, na novoj BS se mogu kupiti  nove, lake TNG boce. Radno vreme nove pumpe je od 0 do 24 h.

U 2015. godini, kompanija Euro Petrol, članica Lion Group,  je značajno proširila svoju prodajnu mrežu, te povećala broj benziskih stanica sa 20 na 30, na preko 20 lokacija širom Srbije.

Izvor: Subotica.com
Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put) Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put) Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put) Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put) Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put) Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put) Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put) Nova Euro Petrol pumpa u Subotici (Beogradski put)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 9849
Povezane teme

europetrol

europetrol pumpa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.