• Pregleda: 7947

Otvorena nova Euro Petrol benzinska stanica u Subotici

U jednoj od najfrekventnijih ulica u Subotici, na Beogradskom putu, puštena je u rad nova Euro Petrol benzinska stanica. Benzinska stanica je u potpunosti automatizovana, što podrazumeva praćenje svih procesa rada elektronskim putem. Među prvima u Srbiji, na novoj lokaciji su instalirani interaktivni multimedijalni točioni aparati.
Otvorena nova Euro Petrol benzinska stanica u Subotici

Benzinska stanica poseduje sve vrste naftnih derivata: Evro Premijum BMB 95, Evro BMB 98, Evro Diesel,  Auto Gas TNG. U skladu sa međunarodnim standardima poslovanja prema kojima kompanija Euro Petrol (ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008) posluje, ispoštovani su najsavremeniji standardi u distribuciji i maloprodaji naftnih derivata, bezbednosti, te ekološke zaštite.

Da bi obradovao potrošače koji dolaze na novu lokaciju, Euro Petrol  je pripremio niz iznenađenja i poklona - svi sugrađani  koji od 28. do 30. aprila tankuju na novoj BS, biće u prilici da osvoje nagrade -  gorivo, pranje i usisavanje automobila, auto kozmetiku itd. Uz korišćenje EPK kartice, potrošači će uštedeti i do 5 dinara, za svaku kupljenu litru goriva, a očekuje ih i niz popusta za pranje automobila, auto kozmetiku itd.

Nova moderna pumpa pruža kompletnu uslugu za automobile - od goriva vrhunskog kvaliteta, usluge pranja i usisavanja automobila, visokokvalitetne auto kozmetike… Potrošače će obradovati bogata ponuda od preko 1.000 aktikala domaćih i inostranih artikala u shopu, besplatan wi-fi, te naravno, odličan ukus kafe. Takođe, na novoj BS se mogu kupiti  nove, lake TNG boce. Radno vreme nove pumpe je od 0 do 24 h.

U 2015. godini, kompanija Euro Petrol, članica Lion Group,  je značajno proširila svoju prodajnu mrežu, te povećala broj benziskih stanica sa 20 na 30, na preko 20 lokacija širom Srbije.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
mile Odgovori
Otvaraju se samo banke i pumpe...
šta se radi? Odgovori
Lepše bi bilo da je biže Gradckoj kući možda umesto zelene fontane!
evo predloga Odgovori
tesko mi je poverovati da je gorivo vrhunskog kvaliteta.na svetskom nivou...mogli bi umesto svih tih akcija direktno pred potrosacima testirati kvalitet goriva.mislim da bi to tada bila naj bolja ponuda u drzavi
Suboticanka Odgovori
Prelepo napravljeno, svaka cast
Laki Odgovori
Super usputna lokacija! I lep objekat
zagor Odgovori
jesu li opet radnici platili svijim radom i napunili tudji dzep? Samo da je znati odakle toliko para a radnik mu je poginuo?
cenzura Odgovori
@ mile i KLADIONICE, sve je to izmislila novokoponovana elita koja je opljačkala narod SRBIJE.
Milan Odgovori
Svaka cast. Najbolja pumpa ikada!

Pozdrav
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.