Komentara: 7
Pregleda: 2838

Otvorena izložba "Zemlja snova" radova od gline

02.12.2013. u 16:43h
Izvor: RTV City
U Modernoj galeriji Likovni susret, danas je otvorena izložba radova od gline, koje su izradili korisnici i članovi gerontoloških klubova Gerontološkog centra, i učenici osnovne škole „Ivan Milutinović“.
Otvorena izložba "Zemlja snova" radova od gline

Izložba je organizovana povodom međunarodne Nedelje osoba sa invaliditetom, koja se obeležava od 2.do 6.decembra,pa izložbu možete  i pogledati do petka, 6 decembra svakim danom do 19 časova.

Na izložbi su govorili:najpre,domaćica izložbe Nela Tonković,direktorka Moderne Galerije Likovni susret, a zatim i direktor Gerontološkog centra ,dr Nenad Ivanišević.

Prijatno iznenađenje na izložbi usledilo je  kada je Sofija Gerdijan, naša sugrađanka, književnica,intepretirala lirsku pesmu „Čudesnost“ autorke i pesnikinje   Slavice Vujić, štićenice Gerontološkog centra  koja i ima pripremljen rukopis za svoju prvu izbirku i za koju trenutno traži izdavača.

Izložbu je zvanično otvorio Milimir Vujadinović, član Gradskog veća za socijalnu politiku.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 2838
Povezane teme

gerontološki centar subotica

OŠ Ivan Milutinović

izložba slika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.