• Pregleda: 2398

Otvorena izložba "Zemlja snova" radova od gline

U Modernoj galeriji Likovni susret, danas je otvorena izložba radova od gline, koje su izradili korisnici i članovi gerontoloških klubova Gerontološkog centra, i učenici osnovne škole „Ivan Milutinović“.
Otvorena izložba "Zemlja snova" radova od gline

Izložba je organizovana povodom međunarodne Nedelje osoba sa invaliditetom, koja se obeležava od 2.do 6.decembra,pa izložbu možete  i pogledati do petka, 6 decembra svakim danom do 19 časova.

Na izložbi su govorili:najpre,domaćica izložbe Nela Tonković,direktorka Moderne Galerije Likovni susret, a zatim i direktor Gerontološkog centra ,dr Nenad Ivanišević.

Prijatno iznenađenje na izložbi usledilo je  kada je Sofija Gerdijan, naša sugrađanka, književnica,intepretirala lirsku pesmu „Čudesnost“ autorke i pesnikinje   Slavice Vujić, štićenice Gerontološkog centra  koja i ima pripremljen rukopis za svoju prvu izbirku i za koju trenutno traži izdavača.

Izložbu je zvanično otvorio Milimir Vujadinović, član Gradskog veća za socijalnu politiku.

Izvor: RTV City

povezane teme

7
iskrena Odgovori
Izložbu je zvanično otvorio Milimir Vujadinović, član Gradskog veća za socijalnu politiku. :( zalosno
Suma place za njim!!!
pletl Odgovori
Auu ? Pa izgleda da je danasnji trac o kojem se inace vec dugo prica, zaista istinj, dzej napustio ds i ode u sns ? Xaxaxj
Maja Odgovori
Bravo Sofi! Uvek u centru pažnje!
majkan Odgovori
Možda za ovim iz SNS-a plaču šume i livade,al siguran sam da se DS-ovcima smeškaju zatvori.Da nam je Bog dao da su nama i do sada upravljali normalni i obrazovani ljudi iz naroda,ne bih bili tu gde smo.
irena Odgovori
Milimir Vujadinović...a nekada sam hteo da budem konzul-kakvi kompleksi!!!
tonkovic Odgovori
@majkan A pod obrazovnim, smatras Milimira??? haha...bas si cinican na racun mladog izbacivaca
Vesko Odgovori
@majkan,mozda je nekim zutima mesto u zatvori,ali bi ih mozda u zatvorima trebali docekati politicari
drugih boja,prvestveno crvenih i zelenih,kao i oni koju su nekad bili u savezu i na vlasti sa crvenima.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.