Komentara: 1
Pregleda: 2731

Otvorena izložba arhitektonskih radova

20.03.2012. u 15:27h
Izvor: RTV Yueco
Otvorena izložba arhitektonskih radova

Tradicionalna izložba arhitektonskih radova je juče otvorena u Subotici. U holu Otvorenog univerziteta prisutni su imali priliku da pogledaju najnovija rešenja na polju arhitekture. Organizator izložbe je Inženjerska komora Srbija, sekcija u Subotici.

Juče su predstavljena najnovija ostvarenja na polju arhitekture. Prisutni su imali priliku da vide rešenja za Manifestacioni trg. Prikazano je 9 radova. Predstavnici komisije su ocenili da su svi radovi bili odlični, ali da su se opredeli za rad koji se najviše uklopio u okolinu.

Prezentovani su radovi iz oblasti urbanizma, arhitekture, konstrukcije i enterijera. Danas nije lako biti projektant jer se često želje arhitekata ne poklapaju sa željama inestitora.

Cilj manifestacije je lična prezentacija arhitekata, pojedinaca kao i timova, međusobno upoznavanje u svrhu profesionalne saradnje, te predstavljanje široj javnosti.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2731
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

izložba arhitektonskih radova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.