Komentara: 0
Pregleda: 1727

Otvorena izložba ARH 002

03.03.2009. u 19:46h
Izvor: RTV Yueco
<p>Sinoć je otvorena druga izložba radova arhitekata sa regiona Subotica - "ARH 002" u organizaciji Regionalnog odbora podsekcije diplomiranih inženjera arhitekture matične sekcije projektanata i izvođača sa Regiona Subotica.</p>
Otvorena izložba ARH 002

Pored izložbenog karaktera, skup će biti prilika i da stručnjaci sa severa Vojvodine razmene iskustava i ideja na temu regionalne arhitektutre i salaša. Izložba je otvorena do 08. marta u holu Otvorenog Univerziteta.

Arhitekte prezentuju nacrte građevina koje su izgrađene ili će tek biti izgrađene u Subotici I okolini. Pored toga, predstavili su se I diplomci sa svojim radovima. Izložba nije takmičarskog karaktera, autori I učesnici su sami birali sa čime će se predstaviti stručnoj I široj subotičkoj javnosti.

Subotica važi za grad sa lepim fasadama ne samo u centru, nego I šire. Međutim, do sada ovakvih izložbi nije bilo sve do prošle godine a u planu je I proširenje izložbe, gde bi izlagali vodeći arhitekti iz Srbije I koji bi bili nagrađeni adekvatnim nagradama.

Pored izložbe, Arhitekte iz severne Vojvodine dosadašnja iskustva I ideje razmeniće I na tribinama koje su posvećene regionalnoj arhitekturi I salašima. Izložba traje do kraja nedelje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1727
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.