Komentara: 1
Pregleda: 1657
Foto

Otvorena 18. "E-trgovina", konferencija posvećena elektronskom poslovanju

26.04.2018. u 18:41h
Izvor: Subotica.com
U Maloj gostioni danas je počeo dvodnevni stručni seminar "E-trgovina", po osamnaesti put. Skup pruža poslovnim ljudima mogućnost da kao slušaoci učestvuju na konferenciji, steknu uvid u trenutni razvoj ePoslovanja u Srbiji i regionu i uspostave korisne kontakte.
Otvorena 18. "E-trgovina", konferencija posvećena elektronskom poslovanju

Naredna dva dana na Paliću održaće se tradicionalna konferencija koja je posvećena popularizaciji elektronskog poslovanja u Srbiji, namenjena je poslovnim ljudima koji su zainteresovani da se informišu o savremenim dostignućima u ovoj oblasti i mogućnostima za njihovu primenu u našoj zemlji kroz iskustva onih koji su u tome već postigli zapažene rezultate, a koji žele da podele tajne svojih uspeha, odnosno ukažu na greške koje su sami pravili.

Skup predstavlja mesto okupljanja domaćih i inostranih stručnjaka iz ove oblasti sa ciljem da učesnicima skupa (preduzetnicima, menadžerima, informatičarima, i svima koji žele da unaprede svoje poslovanje) omogući analizu trenutnog stanja, kao i da ukaže na moguće pravce daljeg razvoja elektronskog poslovanja.

Otvorena 18. "E-trgovina", konferencija posvećena elektronskom poslovanju

Kao i ranijih godina skup je privukao veliki broj zainteresovanih koji će uz druženje u prelepom ambijentu Male gostione i samog Palića razmenjivati ideje i učiti jedni od drugih. Prošlu godinu obeležile su broje od preko 400 učesnika i preko 60 predavača koji su u tri dana govorili preko  415 časova. Ove godine skup je za dan kraći, ali i dalje vlada veliko interesovanje.

Predavanja se mogu besplatno pratiti putem video strima.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018 Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018 Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018 Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018 Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018 Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018 Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018 Otvaranje XVIII seminara o elektronskom poslovanju "E-trgovina 2018
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1657
Povezane teme

etrgovina palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.