Komentara: 1
Pregleda: 3125

Otvoren treći poziv za projekte IPA Srbija-Mađarska

01.03.2012. u 15:44h
Izvor: RTV Yueco
Otvoren treći poziv za projekte IPA Srbija-Mađarska

Kancelarija za evropske integracije Vlade Republike Srbije u funkciji nacionalnog tela zaduženog za IPA Program prekogranične saradnje Mađarska – Srbija i Nacionalna agencija za razvoj Mađarske u ulozi direktorata Programa, 1. marta 2012. godine objavljuju 3. poziv za prikupljanje predloga projekata u okviru IPA Programa prekogrančne saradnje Mađarska – Srbija.

Progam sufinansira Evropska unija, a kroz upravo raspisani 3. poziv biće dostupno 15,1 milion evra, kroz dve prioritetne mere: „Infrastruktura i okruženje“ kao prva, odnosno „Ekonomija, edukacija i kultura“ kao druga mera u okviru koje mogu da se prijavljuju predlozi projekata.

Gostujući u emisije “Lice Subotice” izvršni direktor Otvorenog univerziteta, Dejan Zvekić je rekao da Subotica ima odličnu saradnju sa Hrvatskom i Mađarskom u realizaciji susedskih projekata i da kada dobijemo status kandidata za članicu Evropske unije otvoriće nam se i mnogi drugi fondovi.

Zvekić je istakao da iako je Subotica kao grad bila do sada “šampion” u realizaciji IPA projekata, što je u jednom momentu bilo i 30 odsto od svih odobrenih, prolaznost je znatno manja. Zvekić je u emisji posavetovao građane da ne odustaju lako iako budu odbijeni.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 3125
Povezane teme

IPA prekogranični program

IPA projekat

Dejan Zvekić

ipa fondovi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.