Komentara: 24
Pregleda: 22254

Otvoren outlet italijanske visoke mode

19.12.2013. u 21:26h
Izvor: Subotica.com
U svečanoj atmosferi, uz dobrodošlicu domaćina, vino i klasičnu muziku, večeras je u Subotici svečano otvoren outlet italijanske visoke mode.
Otvoren outlet italijanske visoke mode

Circolo Privato je prvi originalni outlet italijanske visoke mode u Srbiji - jedino mesto kod nas gde su dostupni 100% originalni italijanski brendovi visoke mode i najekskluzivniji italijanski dizajneri obuće i odeće.

Circolo Privato luxury outlet italijanske visoke mode nalazi se u strogom centru Subotice, na glavnom gradskom šetalištu, Korzo broj 4.  

Svakog radnog dana od 09:00 do 21:00 i subotom, od 09:00 do 19:00 možete doživeti, isprobati i priuštiti sebi originalnu italijansku visoku modu po popularnim cenama.

Circolo Privato outlet je moderno opremljen prodajni objekat, smešten u starom gradskom jezgru, u kojem dominira raskošan arhitektonski pravac - secesija, što će vašoj kupovini obezbediti dodatni šarm.

Izvor: Subotica.com
Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice Svečano otvaranje Italijanskog outleta u centru Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 24
Pregleda: 22254
Povezane teme

outlet

circolo privato

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.