Komentara: 13
Pregleda: 9596
Uživo
Foto

Otvoren novogodišnji vašar "Winterfest"

05.12.2015. u 22:10h
Izvor: Subotica.com
Na Malom Korzou u centru grada večeras je otvoren zimski novogodišnji vašar - „Winterfest“ na kome će oko 70 izlagača našim sugrađanima ponuditi rukotvorine, kozmetičke proizvode, garderobu, gastronomske specijalitete. Vašar će biti otvoren do 14. januara od 10 do 21 čas.
Otvoren novogodišnji vašar "Winterfest"

Kao i prethodnih pet godina godine, „Winterfest“ su organizovali JP „Subotičke pijace“ uz podršku lokalne samouprave, koja se ove godine posebno pobrinula oko organizacije kulturnog programa.

- Ovaj prostor će biti mesto gde će se u narednih 40 dana naši sugrađani često sretati, malo trgovati i proveseliti se. Grad je ovim vašarom primio jedan svečarski karakter - otvarajući manifestaciju istakao je Ljuben Hristov, pomoćnik gradonačelnika za malu privredu. - Posebno mi je drago što je bilo mnogo zainteresovanih izlagača, te smo morali da izađemo iz formalnih gabarita vašara. Verujem da će svake sledeće godine biti još više učesnika, i da će pozorište biti vrlo brzo završeno te da ćemo vašar proširiti na ceo trg.

Otvoren novogodišnji vašar "Winterfest"

„Winterfest“ su pesmom otvorili mališani, đaci Muzičke škole, a narednih dana u kulturnom delu programa učestvovaće članovi Srpskog, Mađarskog, Bunjevačkog i Hrvatskog kulturnog centra i ansambl Dečjeg pozorišta.

- Vašar će nas pratiti do Božićnih i novogodišnjih praznika, koje iščekujemo cele godine – rekla je Ilinka Vukoja, direktorka JKP „Subotičke pijace“. - Praznike želimo da provedemo sa najmilijima i to je prilika da ih obradujemo lepim poklonom, a ovde zaista ima mnogo lepih i unikatnih stvari. Možda će vam novčanici biti prazni, ali će vam srca biti puna, jer ćete odabrati lepe poklone za najdraže.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest" Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest" Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest" Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest" Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest" Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest" Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest" Otvaranje novogodišnjeg vašara "Winterfest"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 9596

Povezana vest

Povezane teme

jkp subotičke pijace

winterfest subotica

novogodišnji vašar

ljuben hristov

ilinka vukoja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.