Komentara: 12
Pregleda: 10239

Otvoren Konkurs za vatrogasce-spasioce

10.05.2021. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće 300 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova na teritoriji Srbije, od čega ukupno devet iz Subotice, Stare Moravice i Malog Iđoša. Konkurs traje do 25. maja.
Otvoren Konkurs za vatrogasce-spasioce

Za potrebe Vatrogasno-spasilačkih bataljona na severu Srbije raspisan je konkurs za 9 polaznika, i to po tri za potrebe odeljenja u Subotici, Staroj Moravici i Malom Iđošu.

Od važnijih uslova, pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije starosne dobi od 19 do 30 godina, obrazovanja minimalno srednje stručne sprema, koji poseduju vozačku dozvolu C kategorije (može se konkurisati i sa B). Kandidat mora da ima najmanje godinu dana prebivalište na teritoriji opštine za koje odeljenje konkuriše.

Otvoren Konkurs za vatrogasce-spasioce

Konkurs je otvoren do 25. maja, a obuka za izabrane kandidate počinje u avgustu.

Detaljne informacije u vezi konkursa zainteresovani mogu dobiti na stranici Centra za obuku osnovnu policijsku obuku, odnosno u Policijskoj upravi Subotica, ili putem telefona 024/630-319.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 10239

Povezana vest

Povezane teme

vatrogasci

vatrogasna služba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.