Komentara: 8
Pregleda: 10215

Otvoren konkurs za nove stanare Poslovnog inkubatora

12.03.2015. u 17:54h
Izvor: RTV Yueco
Poslovni inkubator Subotica objavio je danas konkurs za nove stanare u oblasti proizvodnog i uslužnog sektora - industrijskog profila. Pravo učešća na konkursu imaju novoosnovana preduzeća do godinu dana i fizička lica koja tri meseca po ulasku u "inkubator" moraju da registruju preduzeća.
Otvoren konkurs za nove stanare Poslovnog inkubatora

Do sada je više od 30 preduzeća prošlo proces inkubacije i započelo samostalno poslovanje na tržištu, a u toku je "inkubacija" 14 preduzeća.

"CES enterijeri" su jedan od najmlađih stanara Poslovnog inkubatora Subotica.

Tri radnika iz industrije nameštaja, među kojima je Dejan Rudić Vranić, poželela su da pokrenu sopstveni biznis.

U avgustu prošle godine su osnovali firmu, nakon čega su se obratili Poslovnom inkubatoru od koga su dobili sve ono što nedostaje početnicima u biznisu, a što svojim stanarima nudi inkubator-adekvatan prostor, knjigovodstvene i savetodavne usluge, tako da su fokusirani isključivo na svoj posao.

"Dobili smo veliku pomoć od inkubatora - ne mislimo o prostoru, ne mislimo o knjigovodstvu. Ne pravimo velike greške u poslovanju jer imamo mentore koji nas usmeravaju, tako da smo jako zadovoljni i šteta što ne možemo duže da budemo u inkubatoru", rekao je Rudić Vranić.

Tokom devetogodišnjeg postojanja Poslovnog inkubatora, kroz period inkubacije, koji traje od tri do pet godina, prošlo je više od 30 preduzeća koje su nakon toga započela samostalno poslovanje na tržištu. S obzirom da se ove godine završava period inkubacije za osam firmi, Biznis inkubator poziva zainteresovane da popune njihova mesta.

"Mi očekujemo ove godine mnogo mladih, jer sarađujemo i sa srednjim i sa visokim školama, a i one dobre ideje koje su već u inkubatoru takođe primamo", rekla je Tanjugu v.d direktorka inkubatora Ildiko Zedi.

Ona napominje da je konkurs otvoren tokom cele godine, a da odabir novih stanara vrše na svaka tri meseca.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 10215
Povezane teme

poslovni inkubator subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.