Komentara: 14
Pregleda: 6360

Otvoren klub navijača Crvene zvezde

30.03.2012. u 19:12h
Izvor: RTV Yueco
Otvoren klub navijača Crvene zvezde

Zbog navijača se igraju utakmice, navijači prave atmosferu i bez njih se ne može. Velika većnica Gradske kuće bila je premala da primi sve koji su želeli da prisustvuju otvaranju kluba navijača Crvene zvezde u Subotici. Po rečima organizatora sve je prošlo u najboljem redu. Među velikim brojem navijača bilo je i onih najmađih koji su se se bez problema uklopili u priču i pokazali da i oni daju podršku našem najtrofejnijim fudbalskom klubu u zemlji.

Direktor marketinga fudbalskog kluba Crvena Zvezda Goran Broćić nije krio zadovoljstvo što je bio u Subotici. Zahvalio se svima koji su došli jer pružamo podršku igračima Crvene Zvezde. Prolećni deo prvenstva Jelen super lige nije mogao da počne bolje kada su upitanju rezultati.

otvaranje kluba navijača fk crvene zvezde

Subotica se po ko zna koji put pokazala kao dobar domaćin. Gosti iz Beograda bili su prijatno iznenađeni kako su dočekani i primljeni u naš grad. Sve prisutne pozdravio je Stevan Ostojić legenda kluba koji je takođe bio vrlo uzbuđen dolaskom u Suboticu. 

Fotografije sa ovog događaja možete pogledati u našem albumu: Otvaranje kluba navijača FK "Crvena zvezda" u Subotici

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 nedelje
Komentara: 14
Pregleda: 6360
Povezane teme

crvena zvezda

otvaranje kluba navijača crvene zvezde

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.