Komentara: 2
Pregleda: 3649

Otvoren 10. Sajam obrazovanja

15.04.2014. u 14:38h
Izvor: RTV City
U Tehničkoj školi „Ivan Sarić“ danas je otvoren 10. Sajam obrazovanja. Srednje škole iz Subotice i Bačke Topole, i nekoliko visokoškolskih ustanova danas i sutra ponudiće učenicima svoje programe školovanja i edukacije, kako bi ukoliko nisu, na lakši način odabrali buduće zanimanje.
Otvoren 10. Sajam obrazovanja

Sajam je namenjen učenicima završnih razreda osnovnih škola, koji još uvek nisu odlučili čime će se u budućnosti baviti, a ima za cilj da se na jedan lakši i neposredniji način, uz druženje sa vršnjacima i posetom štandovima, učenici upoznaju sa ponudama subotičkih i srednjih škola iz Bačke Topole. Na Sajam su dobrodošli i srednjoškolci, jer je učešće na ovoj manifestaciji uzelo i nekoliko visokoškolskih ustanova.

Ovo je peti put da se u fiskulturnoj sali Tehničke škole „Ivan Sarić“ organizuje Sajam obrazovanja. Pored štandova, deo prostora sale pretvoren je u radni prostor, gde su budući srednjoškolci iz prve ruke imali priliku da vide kako se obavlja praktična nastava u pojedinim srednjim školama.

Sajam je otvoren danas i traje dva dana. Danas će biti otvoren do 18 časova, a sutra od 9 do 16 časova.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 3649

Povezana vest

Povezane teme

sajam obrazovanja Subotica

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.