Komentara: 5
Pregleda: 6072

Otvaranje Ulice Matije Gupca za saobraćaj tokom sledeće nedelje

20.11.2015. u 20:07h
Izvor: Subotica.com
Visoke temperature koje nisu karakteristične za novembar dobro su došle radnicima novosadske firme "Graditelj" i putarima "Vojputa" da asfaltiraju ulicu Matije Gupca koja je već mesecima zatvorena za saobraćaj.
Otvaranje Ulice Matije Gupca za saobraćaj tokom sledeće nedelje

U ovom delu ulice završeni su radovi na iskopu i montaži Kolektora II i Centralnog magistralnog vodovoda, povezima sa sekundarnom mrežom i priključnim vodovodima, kao i obezbeđenim pozitivnim rezultatima kvaliteta vode za piće, pritisak i  vodopnepropusnost  izgrađene mreže.

Trenutno se vrše radovi na asfaltiranju prvog sloja kolovoza, kao i na rehabilitaciji pešačkih, biciklističkih staza i parking prostora na površini od oko 100 m2, koje su u veoma lošem stanju.

Otvaranje ovog dela ulice za saobraćaj motornih vozila očekuje se krajem sledeće nedelje, odnosno do 29. novembra.

Izvor: Subotica.com
Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora Radovi u ulicama Matije Gupca i Petefi Šandora
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6072

Povezane zviždaljke

Povezane teme

izgradnja kolektora

radovi na vodovodnoj mreži

izgradnja kanalizacione mreže

centralni magistralni vodovod

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.