Komentara: 6
Pregleda: 5320

Otvaranje sportskih terena u Prvomajskoj 02. maja

27.04.2012. u 14:33h
Izvor: SuMedija
Tereni u Prvomajskoj će svečano biti otvoreni u okviru prvomajskih praznika, u sredu 2. maja – složili su se Modest Dulić, pokrajinski sekretar za sport i omladinu, i Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu.
Otvaranje sportskih terena u Prvomajskoj 02. maja

Kada je grad ponovo postao titular ovih terena dogovoreno je da se oni saniranju. Postavljena je nova veštačka traka, sređuju se svlačionice, ograda, a u drugoj fazi će biti postavljena i tartan podloga na košarkaškom terenu. Udruživanjem sredstava smo dobili još jedan kvalitetan teren, a u samom srcu gradu su stvoreni uslovi ne samo za rekreativce, nego i za učenike škola. Igraće se mali fudbal, basket, organizovati turniri – dodao je Dulić.

Simović je istakao da se rekreativci već raspituju za termine.

- Pre tačno 21 dan, 5. aprila, smo bili na istom mestu i obećali da ćemo do prvomajskih praznika uspeti da završimo sve poslove. Juče je postavljena tartan podloga, intenzivno se radi na renoviranju svlačionica i ograde, Ono što me posebno raduje je veliko interesovanje rekreativaca za terene, što je samo potvrda da smo učinili pravu stvar – istakao je Simović.

Vrednost investicije je oko 3,2 miliona dinara, Pokrajina učestvuje sa 2,3 miliona, Grad sa milion, a svoja sredstva ulaže i JKP „Stadion“ pod čiju su ingerenciju ovi tereni vraćeni.

Prvomajska - sportski tereni

Prvomajska - sportski tereni

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5320
Povezane teme

Modest Dulić

nemanja simović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.