Komentara: 30
Pregleda: 4925

Otvaranje letnje turističke sezone na Paliću, 29. juna

21.06.2013. u 17:07h
Izvor: RTV City
Predstavnici Park Palića su pred turističkim novinarima iz cele Srbije predstavili ovogodišnji turistički sadržaj. Ujedno, najavljeno je i zvanično otvaranje letnje turističke sezone za 29. jun. Toga dana će uz prigodan program biti predstavljena ovogodišnja turistička ponuda na više lokacija kraj jezera Palić.
Otvaranje letnje turističke sezone na Paliću, 29. juna

„Programi će se održavati na Velikoj terasi, Muškom štrandu i na peščanoj plaži. Sportsko-rekreativni sadržaj će biti na peščanoj plaži, dok će se na Muškom štrandu održati tradicionalni Zlatni kotlić Palića. Nastupiće i razni bendovi koji će pratiti ceo sadržaj. Biće otvoren autokamp kao i termalni bazen. Na Velikoj terasi ćemo imati tamburaše, vinare i sve ono po čemu su Subotica i Palić prepoznatljivi u nekom gastronomskom smislu.“ – rekao je Goran Gabrić, direktor „Park Palić“.

Na dan otvaranja za sve posetioce koji se zateknu na Paliću, obezbeđeno je piće dobrodošlice kao i bon vaučer uz koji će moći da probaju specijalitete domaće gastronomske ponude.

Od novina za ovu sezonu istiknuto je  otvaranje renoviranog Ženskog štranda koje je planirano do početka Filmskog festivala, preuređena čarda Kapetanski rit na Muškom štrandu i rad Kongresnog centra.

Ugostiteljski paketi za ovu godinu su već pripremljeni i dostavljeni turističkim agencijama i operatorima, i kako je rečeno, s obzirom na obogaćenu ponudu, nove objekte i pristupačne cene, u ovoj sezoni očekuje se znatno veći  broj noćenja i poseta  ovoj turističkoj destinaciji.

„Cene su na nivou prošlih godina, a imamo i razne popuste i akcije. Sigurni smo da će gosti sa domaćeg tržišta pronaći neki paket za sebe.“- dodaje Gabrić.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 30
Pregleda: 4925
Povezane teme

turizam na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.