Komentara: 0
Pregleda: 1731

Otvaranje izložbe fotografija Damira Vujkovića u utorak u Mađarskom kulturnom centru

28.09.2020. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Otvaranje izložbe dokumentarnih fotografija subotičkog fotografa Damira Vujkovića pod nazivom "Colourful music" održaće se u utorak, 29. septembra, u Mađarskom kulturnom centru (Bohinjska bb), s početkom u 18 časova. Izložbu će otvoriti fotograf Atila Kovač, a ulaz je besplatan.
Otvaranje izložbe fotografija Damira Vujkovića  u utorak u Mađarskom kulturnom centru

Prateći kulturni program koji se dešavao u Mađarskom kulturnom centru, Damir Vujković je zabeležio brojne fotografije, a na ovoj izložbi predstaviće 20 radova koji svedoče o muzičkom programu koji se odigravao na Paliću.

Vujković je autor u čijem je fokusu i dokumentarna fotografija. Nakon završene fotografske škole u Subotici, godinama se usavršavao pod mentorstvom profesora fotografije Atile Kovača. Učesnik je brojnih međunarodnih radionica i kurseva, a njegove fotografije dokumentuju čaroliju koja nastaje u interakciji umetničkog dela i publike.

Izložba se realizuje u okviru projekta "Colourful Cooperation – Raznobojna saradnja", koji se finansira kroz IPA program prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije, a biće postavljena do kraja oktobra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1731
Povezane teme

izložba

izložba fotografija

mađarski kulturni centar palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.